Țara arde, CCINA vrea să vă îmbrace

tinimtex

România a intrat deja, potrivit unor experți, în valul al treilea al pandemiei. Asta nu împiedică CCINA să organizeze un târg de haine, în stațiunea Mamaia, despre care spune că este „cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei ușoare”.

Managerul Institutului ”Marius Nasta”, medicul Beatrice Mahler a precizat luni, la B1 TV, că secţia de Terapie Intensivă a unităţii medicale „este plină în acest moment”, iar acest lucru şi tulpina britanică, „care circulă deja de ceva timp în România”, îi lasă impresia că al treilea val pandemic a început şi în ţara noastră. Totodată, medicul pneumolog a ajuns la concluzia că pacienţii care se internează la ora actuală „sunt mult mai tineri decât cei de anul trecut”.

„În ultimele patru zile, secţia Covid este aproape la capacitate maximă. De asemenea, numărul de pacienţi care se prezintă cu simptomatologie pentru testare a crescut. E o evoluţie care nu ne linişteşte deloc, din contră. Cel puţin pe mine mă îngrijorează”, a declarat Beatrice Mahler, la B1 TV.

Întrebată dacă se poate spune că valul al treilea a început şi în România, dar şi ce elemente ar putea duce la concluzia că am intrat în această fază, managerul Institutului „Marius Nasta” a explicat: „Pot să spun că pacienţii care se internează în acest moment sunt mult mai tineri decât cei pe care i-am avut anul trecut. De asemenea, persoanele care vin să se interneze relatează faptul că aproape toţi membrii familiei cu care au intrat în contact s-au îmbolnăvit. Formele de boală sunt severe. Terapia în Institutul Marius Nasta este plină în acest moment şi acest lucru, şi tulpina britanică, care circulă deja de ceva timp în România, mă fac să cred că deja valul 3 a început şi în România”.

În ciuda acestui fapt, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa ne anunță că „are deosebita plăcere de a vă invita la TINIMTEX – Târgul Național de Blănuri – Pielărie – Încălțăminte – Îmbrăcăminte, din perioada 3 – 7 martie 2021.”

„Datorită faptului că Pavilionul Expoziţional Constanţa a devenit pentru tot anul 2021 centru de vaccinare SARS-COV2 evenimentul revine în vechea locaţie – Complex Aurora din staţiunea Mamaia, aflat in vecinătatea Pavilionului. Tinimtex este cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei ușoare pe care CCINA Constanţa îl organizează, începând cu anul 2000. Devenit deja o tradiţie pentru zona Dobrogea, Tinimtex atrage la fiecare ediţie a sa sute de firme din intreaga țară. În cadrul TINIMTEX, producătorii ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi și diversificate, au pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.”, spun organizatorii.

Tot ei afirmă că unul din avantajele târgului este reprezentat de vânzările directe. „Veţi intra în contact direct cu cumpărătorii”, spun reprezentanții CCINA.

Exact ce lipsea la început de val 3.

Citește și:

CCINA Constanța a obținut locuri de parcare GRATUIT, pe care le ține goale și blocate în weekend

Câți bani face CCINA Constanța

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.