Țara Piticilor s-a transformat într-un tărâm de poveste

Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie își așteaptă vizitatorii îmbrăcată în haine de sărbătoare. Pentru ca cei mici să se bucure cât mai mult de decorurile de iarnă care au transformat parcul într-un tărâm de poveste, Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a prelungit programul parcului de distracție. Astfel, în perioada următoare, accesul vizitatorilor va fi permis în intervalul orar 09:00 – 21:00.

Conform reglementărilor în vigoare, accesul este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Măsurile nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani și sunt însoțite de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani și care face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RTPCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Revine apa în Cumpăna și Techirghiol

lun dec. 20 , 2021
RAJA Constanța a anunțat că în jurul orei 10,30 s-a reușit alimentarea cu energie a stației de Tratare și Înmagazinare Constanța Sud. Imediat, s-au făcut manevrele de pornire a stației și s-a reluat pomparea către zonele afectate. În jurul orei 11,30, abonații din Cumpăna și Techirghiol vor avea apă la presiuni […]
robinet apa raja

V-ar putea interesa și: