Țara Piticilor se deschide mâine. Accesul se va face în patru serii de câte maximum 100 de persoane

tara piticilor raedpp

Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, administrată de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța, își deschide mâine porțile!

În perioada următoare, accesul în parcul de distracții va fi limitat, cu scopul de a menține un spațiu sigur pentru cei mici. Intrarea se va face prin Poarta nr. 2 (dinspre restaurantul „La Cetate”), iar ieșirea prin celelalte două porți ale complexului.

Accesul se va face în patru serii de câte maximum o sută de persoane, zilnic, iar durata standard de acces va fi de două ore/serie, astfel:

  • 09:00 – 11:00  SERIA 1;
  • 11:00 – 12:00   ÎNCHIS;
  • 12:00 – 14:00  SERIA 2;
  • 14:00 – 15:00 ÎNCHIS;
  • 15:00 – 17:00 SERIA 3;
  • 17:00 – 18:00 ÎNCHIS;
  • 18:00 – 20:00 SERIA 4.

Vizitatorii sunt rugați să rămână în afara parcului de distracții dacă au intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu Covid-19 sau suspectă de infectare cu noul coronavirus, precum și dacă prezintă simptome ale vreunei boli infecțioase respiratorii (ex: febră, tuse, respiraţie greoaie/dificultăţi în respiraţie, frisoane, dureri musculare, pierdere de gust sau miros etc.).

Pentru a se proteja, RAEDPP îi roagă pe toți vizitatorii parcului să respecte cu strictețe regulile de igienă personală și de distanțare socială recomandate de autorități.

RAEDPP Constanța vă mulțumește pentru înțelegere!

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cei mai buni tineri pianiști din Constanța, dar și din străinătate, se vor întrece pe scena virtuală a concursului „Constanța International Competition-Festival for Young Pianists”

Fri Sep 18 , 2020
Cea de-a treia ediție a evenimentului cultural organizat de Asociația „Nihil Sine Arte”, în parteneriat cu Colegiul de Arte „Regina Maria” din Constanța și Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” se va desfășura online, în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie. Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța. […]
Constanța International Competition-Festival for Young Pianists