Tarabele din Mamaia, miza scandalului dintre USR și Horia Constantinescu? „Acolo a început trosneala”

USR vrea capul lui Horia Constantinescu. Metaforic vorbind, evident. A cerut demisia sau demiterea din Primăria Constanța, unde ocupă funcția de director adjunct al Direcției Generale de Servicii Publice.

Horia Constantinescu spune că, în opinia sa, atitudinea USR are legătură cu agenții economici.

„Nenorocitul de Horia Constantinescu, în fiecare dimineață, de pe la ora 05.00, s-a ocupat de cum arată spațiile comerciale de la Cazinoul din Mamaia. Cea mai mare parte din acestea sunt renovate. S-a ocupat să curețe gaigherele, ca să se scurgă apa. Se inunda faleza la fiecare ploaie. S-a ocupat să îi consilieze pe operatorii economici, ce au dreptul și ce nu au dreptul să facă. S-a ocupat să evalueze spațiile comerciale. Când eu puneam geamuri spațiilor comerciale de la faleza Cazinoului, în urmă cu 4 ani, în calitate de comisar șef la Protecția Consumatorului, nu erau foarte supărați. E adevărat, din câte am înțeles, domnul Cocargeanu se ocupa atunci de comercializarea pantofilor sport și probabil de aceea nu era foarte preocupat de comerțul din Mamaia. Domnul Caragheorghe era foarte supărat pe mine. Vă aduc aminte că am avut o acțiune prin care am impus comercianților de autoturisme să pună la dispoziția consumatorului consumul real. Cam atunci ne-am întâlnit și probabil au rămas lucruri nespuse din partea domnului Caragheorghe.”, a spus Horia Constantinescu în emisiunea „Realitatea locală”, la Dobrogea TV.

Acesta nu crede că este vorba despre o răzbunare. Crede însă că „a încurcat niște ițe”.

„Să vă spun de ce. Domnul Cocargeanu a fost unul dintre promotorii întoarcerii tarabelor pe faleză, împreună cu o altă doamnă din structura de lucru a dânsului, spunând că și oamenii fără posibilități trebuie să aibă șansa – cred eu să distrugă turismul, voia să spună.”, a spus acesta.

Spațiile au fost scoase la licitație, dar apoi licitația nu s-a mai ținut. Horia Constantinescu spune că ar fi fost culmea ca, în fața celui care și-a renovat magazinul, să îi pui o tarabă unde să se vândă lucruri similare.

„Eu îmi imaginez o faleză aproape de riviera franceză, sau, de ce nu, de cea bulgărească sau cea grecească. Am înțeles că totuși trendul ar fi să fie către Pakistan sau plaja Goa din India. Numai acolo e o înghesuială de tarabageală. Haideți să civilizăm.”, spune el.

„Acolo a început trosneala. Probabil că au început să plângă… Neputând să facă foarte mult… Nu știu ce știți dv. că au făcut cei de la USR, în afară de scandaluri. Ei sunt adepții măsurilor populiste. Nu facem nimic, dar facem scandal ca să acoperim că nu facem nimic. Așa interpretez eu.”, a adăugat Constantinescu.

Acesta a precizat că, în ceea ce privește spațiile verzi, i-a trimis constant mesaje viceprimarului Florin Cocargeanu, încă de pe 15 ianuarie, fără ca acesta să ia vreo măsură pentru rezolvarea situației, fapt care l-a determinat să intervină. Cum? Aflați din emisiunea de mai jos.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Tarabele din Mamaia, miza scandalului dintre USR și Horia Constantinescu? „Acolo a început trosneala”

  1. Nu sunt un fan al acestui individ dar cam are dreptate. De cand sunt in coalitie fie ca vorbim la nivel local sau central mult zgomot pentru nimic. Aici in urbea noastra in afara de dat din gura zgomotos nimic palpabil. Imi imaginez ca au si ei lipitorii de afise care trebuie rasplatiti pt efortul depus in campanii si cum o faci cel mai usor si sustenabil? „Iti dau o taraba in Mamaia si e bine”
    Usr Plus, duce ipocrizia la nivel de arta. Bleah

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Două străzi din Constanța se construiesc de la zero

mar iun. 8 , 2021
Echipele administratorului drumului public au demarat lucrările de amenajare a infrastructurii rutiere pe două străzi din cartierul Palazu Mare din municipiul Constanța. Străzile Theodor Pallady și Tache Ionescu vor fi modernizate prin transformarea lor în artere de circulație cu asfalt. Se intervine în aceste zile cu utilaje pentru excavarea terenului. […]
strada-Theodor-Pallady-2

V-ar putea interesa și: