Târg Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX săptămâna aceasta

invitatie

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), organizează, în perioada 16 – 20 septembrie 2015, cea de a 64-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp, și reunește peste 240 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga tara,  majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

Numărul mare de expozanți și suprafața ocupată, demonstrează că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți.

În cadrul TINIMTEX, producătorii, care prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi și diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg, interesat de acest segment de piaţă.

Colecţiile pentru toamna-iarna ale anului 2015, ale producătorilor români, aduc  cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean, cât şi sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu.

Din totalul participantilor ~ 73% sunt producatori, iar comercianti ~ 27%.

Ponderea firmelor pe judete este urmatoarea:

  • Bucuresti – 29 %
  • Constanta – 12 %
  • Iasi, Brasov – cate 7 %
  • Neamt, Arad – cate 5 %
  • Suceava, Satu Mare, Arges, Bacau – cate 3 %
  • Timisoara, Cluj, Prahova, Sibiu, Botosani, Galati, Braila, Baia Mare – cate 2 %
  • Bihor, Dolj, Olt, Bacau, Mures :  in total  7 %

De asemenea, din totalul de 240 firme :

109 firme sunt de confectii adulti : femei , barbati , tineret – Pavilion parter

5 firme de bijuterii , gablonzuri ,accesorii – Pavilion parter

46  firme de tricotaje, lenjerii, lenjerii de pat, home & deco – Pavilion etaj

80 firme de marochinarie,incaltaminte si confectii din piele si blana – Centrul de Afaceri Eurolitora

TINIMTEX va fi structurat astfel :

Pavilion Expozițional parter  – îmbrăcăminte adulți

Pavilion Expozițional etaj – îmbrăcăminte adulți și copii, lenjerie, home&deco, accesorii

Centrul de Afaceri Eurolitoral – îmbrăcăminte din piele și blană, genți și accesorii,  încălțăminte

Program de vizitare:

În perioada 16 – 19 septembrie : 10.00 – 19.00

Duminică, 20 septembrie : 10.00 – 16.00


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 100 de copii, în siguranţă alături de familiile lor, datorită campaniei ”Brățara de vacanță”

lun sept. 14 , 2015
32.000 de brățări de vacanţă au fost oferite, în această vară, familiilor aflate pe litoral şi grupurilor de copii veniţi în tabără alături de profesori, antrenori sau educatoare. Brățările au fost distribuite pe plajele din  Mamaia, Eforie Nord, Jupiter și Mangalia,  de către echipa Radio Vacanţa şi  voluntarii de la […]

V-ar putea interesa și: