Târgul de Crăciun din Constanța, deschis din 1 decembrie

Primăria Constanța, cu sprijinul Festival du Bonheur, vă invită în Parcul Arheologic Constanța, la Târgul de Crăciunul.

„Din data de 1 decembrie, vizitatorii târgului vor descoperi magia sărbătorilor la cele peste 20 de căsuțe ce îi vor aștepta cu bunătăți de sezon, decorațiuni de Crăciun, haine, jucării, mâncăruri delicioase, băuturi calde și colinde. Cei mici își vor putea da întâlnire cu Moș Crăciun, vor putea participa la ateliere sau pur și simplu se vor putea bucura de patinoar.”, a anunțat Primăria Constanța.

Și pentru ca sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej de a dărui bucurie și căldură, cei care vor dori vor putea face donații de jucării.

Evenimentul se va desfășura în condițiile contextului epidemiologic actual, astfel, principala preocupare este aceea de a asigura siguranța participanților, dar și a expozanților și organizatorilor. Accesul se va face în baza Certificatului Digital European și este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2. Sunt exceptați copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, însoțiți de un adult, dar care se afla într-una dintre situațiile prevăzute mai sus.

„Nu este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis în baza unui test!”, mai spune Primăria.

PROGRAM TÂRG CRĂCIUN CONSTANȚA

Parcul Arheologic Constanța, 01.12.2021 – 09.01.2021
Miercuri-Duminică: 12:00 – 21:00
Luni și Marți: închis
25 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022: închis

Patinoarul va fi deschis zilnic, între orele 12:00-21:00.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Județul Constanța va avea o nouă pădure, în Costinești

Tue Nov 30 , 2021
Primarul din Costinești, Jeanu Dorin Dumitru, a anunțat că, în ședința Consiliului Local a lunii noiembrie, a continuat seria proiectelor prin care ne propunem să dezvoltăm comuna Costinești. A propus un proiect inedit, de care atât comuna, dar și județul, au nevoie. „Am propus un proiect prin care vom împăduri […]