Târgul de Crăciun din Ovidiu se deschide pe 5 decembrie

Moș Crăciun se mută în localitatea Ovidiu, din data de 5 decembrie. Atunci are loc inaugurarea oficială a târgului de Crăciun.

„Îmi voi muta căsuța la Ovidiu, oraș pe care de-abia așteptă să-l vizitez”, spune moșul, într-un clip de promovare a evenimentului.

Va ajunge în Ovidiu spre seară, la ora 17.00, cânf va deschide oficial Târgul de Crăciun, în parcul poetului Ovidiu, de lângă primărie. Acolo va fi și Corala Armonia, a Arhiepiscopiei Tomisului.

Moșul va aprinde luminile de Crăciun, inclusiv cele dintr-un brad mare și frumos.

Primăria Ovidiu a pregătit o casă pentru Moș Crăciun, care va include un atelier de creație, unde copiii vor putea veni pentru a-i scrie câteva rânduri.

În zonă vor exista și un carusel, un trenuleț gratuit, dar și un loc unde copiii își vor putea face gratuit poze cu moș Crăciun.

„Va fi distracție mare, în carusel, în trenuleț și în alte jocuri, puse la dispoziție gratuit de Primăria Ovidiu”, a mai spus moșul.

Părinții și bunicii vor putea găsi la târg vin fiert, ceai, dulciuri, vată de zahăr, mere glazurate și obiecte artizanale.

Casa lui Moș Crăciun va fi deschisă în perioada 5 – 20 decembrie, zilnic între orele 17.00 și 21.00.

Evenimentul este organizat de Primăria Ovidiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cupa 1 Decembrie la șah, câștigată de un veteran de 85 de ani

Sun Dec 1 , 2019
Cupa 1 Decembrie la șah, cea mai mare competiţie de de profil a sfârşitului de an, a ajuns la ediția cu numărul 23. Competiția, care s-a desfășurat timp de două zile în stațiunea Mamaia, a fost câștigată de un veteran de 85 de ani. Veșnic tânărul Vasile Constantin, legitimat la […]

V-ar putea interesa și: