„Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni”, organizat de RAEDPP Constanța, își deschide porțile joi, 24 octombrie

„Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni”, dedicat promovării preparatelor tradiționale, își deschide porțile joi, 24 octombrie.

Evenimentul se desfășoară pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și aduce constănțenilor bunătăți după rețete moștenite din tată în fiu, din zona Dobrogei și nu numai. Începând de joi, 24 octombrie, până duminică, 27 octombrie, în intervalul orar 11:00 – 18:00, expozanții îi vor îmbia pe vizitatori nu doar cu cele mai gustoase delicatese, ci și cu cele mai bune preţuri.

Cei prezenți la târg își vor putea procura preparate precum dulceața de ardei, gogoșari în sos de muștar, piperchi, pastrame, cârnați, diverse sortimente de brânză, suberek, kobete, baclavale, dar și păstrăv copt și afumat la jar, zacuscă sau cârnați de păstrăv, însoțite de vinuri alese ale unor crame consacrate. Nu va lipsi nici pâinea coaptă cu grijă pe vatră și plămădită cu maia, care amintește de vremea copilăriei și nici produsele din lapte de capră: brânza marinată sau urda.

Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni

Târgul va însemna totodată o bună oportunitate pentru consolidarea legăturii dintre consumatori şi producători.

Evenimentul este organizat de RAEDPP Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța.

Intrarea este liberă!


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliția Locală Constanța a dat 46 de amenzi, într-o singură zi, pentru șoferii care au intrat pe sens interzis

mie oct. 23 , 2019
Un număr de 46 de sancțiuni în valoare de 13.340 de lei au fost aplicate de polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice, în urma acțiunilor tematice desfășurate în cursul zilei de 22 octombrie, pentru verificarea respectării semnificației indicatorului rutier „Acces interzis”. 43 de conducători auto au […]

V-ar putea interesa și: