Târgul Floriilor în Ovidiu. Programul de 1 aprilie

Targul Floriilor, Ovidiu, 2018 (1)Târgul Floriilor organizat de Primăria Ovidiu, ajuns la cea de-a doua ediție, continuă și astăzi, 1 aprilie.

Iată programul zilei:

– ORA 12.20 – 13.20 – membrii cerc canto (Daraban Raluca)

– ORA 12.00 – 12.10 – Ansamblul “Dobrogeancă seniori” (Dordea Elena )

– ORA 11.40 – 12.00 – Grupul vocal “Mugurasii” (Kocsis Elena )

– ORA 11.25 – 11.35 – Ansamblul “Armanamea” junior (Dordea Elena)

– ORA 11.10 – 11.25 – Dans sportiv (Drăgan Cosmina)

– ORA 11.00 – 11.08 – Ansamblul “Dobrogeancă” juniori (Dordea Elena)

Evenimentul este organizat de Primaria Ovidiu in parteneriat cu Cluster-ul Inomar (presedinte Stanica Enache), Asociatia Poiana lui Ovidiu (presedinte Mircea Ovezea), Asociatia Taranii Dobrogeni (Laura Stroe, Ioana Morosanu, Claudiu Morosanu,Ciprian Stroe).

AICI puteți vedea cum a fost ieri, la târg.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum se pregătește o cafea la nisip. Târgul Floriilor, Ovidiu. VIDEO

Dum apr. 1 , 2018
V-am spus, în Constanța 100%, că merită să vizitați Târgul Floriilor, care are loc și astăzi în orașul Ovidiu. Pe lângă spectacolele organizate de Primăria Ovidiu și pe lângă produsele tradiționale pe care le puteți cumpăra (fie că vorbim de mâncare, fie de produse artizanale), vă recomandăm și o cafea […]
cafea la nisip

V-ar putea interesa și: