Tarife promoționale la Delfinariu

delfin

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii a modificat, de la începutul lunii, tarifele de intrare.

Până pe data de 31.05.2016, acestea vor fi următoarele:

Tarif unic Delfinariu, Microrezervație, Păsări exotice și Planetariu: 12 lei – adulţi, 3 lei – elevi, studenţi

Tarif Acvariu: 8 lei – adulţi, 2 lei – elevi, studenţi.

Reducerile pentru elevi/studenți se aplică doar cu prezentarea carnetului de elev / student, aceasta fiind o condiție obligatorie.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajații Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, voluntari în campania ”Curățăm Constanța noastră”. GALERIE FOTO

mie apr. 13 , 2016
Campania „Curăţăm Constanţa noastră” începută la 1 aprilie, se adresează tuturor locuitorilor municipiului, agenţilor economici şi instituţiilor publice. Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța s-a implicat activ în programul de curățenie generală. Zilnic, timp de două ore, angajații complexului ies pe marginea lacului Tăbăcarie și strâng deșeurile aruncate […]

V-ar putea interesa și: