TAROM va introduce zboruri directe Constanța – Iași

tarom

TAROM va introduce zboruri directe Iaşi-Constanţa, din 24 iulie 2020.

Decizia operatorului aerian a fost luată în urma unui sondaj online efectuat de TAROM, 90 la sută din cele 11.000 de persoane participante susţinând introducerea zborului.

Compania TAROM a anunţat sâmbătă seară pe Facebook că începând cu 24 iulie va opera zboruri directe către Constanţa, cu plecare din Iaşi şi retur. Vor fi două zboruri pe săptămână, vineri şi duminică.

„În acest fel, doritorii de un concediu la malul mării vor putea ajunge pe litoral în mai puţin de o oră, faţă de 6 ore cu maşina, la bordul noilor noastre aeronave ATR 72-600. Zborurile vor fi efectuate în regim charter, în condiţii de maximă siguranţă, cu respectarea măsurilor de protecţie, astfel încât să fie eliminat orice risc“, arată reprezentanţii companiei TAROM.

În urmă cu câteva săptămâni, TAROM a anunţat că românii din vestul ţării vor putea ajunge pe litoral cu avionul. Astfel, începând cu 23 iulie vor fi introduce cursele aeriene Timişoara – Constanţa – Timişoara; Oradea – Constanţa – Oradea; Cluj Napoca – Constanţa – Cluj Napoca.

Citește și:

Cât costă un zbor din Constanța spre Cluj, Timișoara sau Oradea și cât costă drumul cu mașina

Programul zborurilor Tarom între Constanța și Cluj, Timișoara și Oradea

Din iulie putem zbura pe ruta Constanța – Viena. Cât costă

Leave a Reply

Your email address will not be published.