Tatăl Simonei Halep are probleme mari în afaceri. Datorii de peste 7,6 milioane lei

Stere Halep, alături de Emil Boc

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, milionară în euro din tenis, are probleme în afaceri.

Gheorghe, Tanța și Mihai Halep au înregistrat în cursul zilei de joi, 21 decembrie un dosar la Tribunalul Constanța, prin care cer, în calitate de creditori, falimentul societății SNH Gold Imperial SRL, fosta Cubit SRL, deținută de Stere Halep. Instanța nu a stabilit pentru moment un termen de judecată.

Firma a fost înființată în anul 1992, iar tatăl Simonei Halep deține integral capitalul social și administrarea. În 2022, societatea a înregistrat o cifră de afaceri în afaceri de 548.602 de lei, pierderi în valoare de 259.746 de lei, dar și datorii de peste 7,6 milioane de lei.

Din 2005 până în prezent, firma a înregistrat în total pierderi de peste 1,7 milioane lei. În 2008, firma avea 40 de angajați, în 2022 mai avea 5.

Firma avea totuși în 2022 active imobilizate în valoare de 6.652.194 lei și active circulante de 970.002 lei.

Unul din punctele de lucru ale firmei este la Ovidiu, acolo unde se dorește construirea unei crame, cu producție, alimentație publică și spațiu comercial.

În începutul lunii aprilie 2023, la Agenția pentru Protecția Mediului a fost depusă și documentația aferentă elaborării unui Plan Urbanistic Zonal pentru introducerea în intravilan a unui lot din orașul Ovidiu.

Familia Simonei Halep are mai multe afaceri în Constanța. Exceptând investițiile imobiliare în hoteluri, luna aceasta, Simona Halep și-a extins afacerea pe care a lansat-o în luna martie. Sportiva a inaugurat în Constanța un nou sediu al clinicii de recuperare Siha.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 300 de constănțeni au sunat la Ambulanță de Crăciun

mar dec. 26 , 2023
Peste 300 de constănțeni au sunat la Ambulanță de Crăciun. „De ieri dimineata, ora 5, pana astazi ora 5 au fost 340 solicitari in tot judetul, dintre care 168 in localitatea Constanța”, a declarat Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța. Din cei 340, au […]

V-ar putea interesa și: