Taxa de pod a fost suspendată. Marian Crușoveanu, deputat PNL: „Avem nevoie de anularea completă”

Taxa pentru traversarea podului de la Fetești a fost suspendată de la 1 iunie 2023. Marian Crușoveanu, deputat PNL, atrage atenția asupra faptului că aceasta trebuie să fie anulată complet.

„Este un sentiment extrem de plăcut ca, după 20 de ani, să vezi că bariera de la Fetești se ridică fără a mai fi nevoie să plătești taxa de pod. Demersul nostru, al parlamentarilor PNL de Constanța, de anulare a taxei de pod, este necesar, chiar dacă a fost amânat din „bunăvoința” unora.”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Acesta a subliniat însă că „suspendarea temporară nu este o soluție.”

„Avem nevoie de anularea completă a taxei de pod, iar pentru acest lucru este nevoie de voință politică și de oameni politici care țin cu românii și care susțin capitalul românesc. Vom continua demersurile noastre de promova proiectul legislativ de anulare a taxei abuzive, o nedreptate la care sunt supuși dobrogenii.”, completat parlamentarul PNL.

Marian Crușoveanu subliniază că din momentul în care Dobrogea a revenit României (în anul 1878), o perioadă îndelungată a avut parte de un tratament aparte, fiind ținută la distanță, politic și economic.

„Chiar dacă prin prisma ieșirii la mare, România devenea un stat cu o poziție geopolitică importantă în regiune, a existat, simbolic, o barieră. Această barieră se numește astăzi taxă de pod și ar trebui dărâmată, de aceea sper ca la dărâmarea acestei bariere să contribuie toți parlamentarii din regiunea noastră.”, a punctat acesta.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii i-au suspendat unui tânăr și vitezoman motociclist permisul de conducere pentru șapte luni

vin iun. 2 , 2023
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a anunţat, vineri, că poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au depistat, joi, un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea o motocicletă pe strada Isaccei, din municipiu, acesta fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 124 km/h, pe un sector […]

V-ar putea interesa și: