Taxele și impozitele locale se pot plăti și pe ghiseul.ro

Persoanele fizice și persoanele fizice autorizate au de acum posibilitatea achitării impozitelor și taxelor locale și pe platforma națională www.ghiseul.ro, au anunțat reprezentanții SPIT Constanța.

Înregistrarea se poate realiza online, accesând secțiunea “Solicitare date de acces” de pe prima pagină ghiseul.ro, parcurgând etapele: “Verificare CNP” – “Validare card” – “Trimitere e-mail cu datele de logare”.

Menționăm că platforma www.ghiseul.ro nu permite vizualizarea patrimoniului. Toate celelalte operațiuni specifice impozitelor și taxelor locale se pot efectua doar prin autentificarea pe site-ul www.spit-ct.ro, secţiunea „Servicii online/Plata impozite“ sau accesând link-ul https://etax.spit-ct.ro.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Britanicii nu își uită eroii. Au murit în România

joi mai 10 , 2018
MEMBRI ai Forțelor Aeriene Regale (RAF), care se află în prezent în România pentru o misiune NATO, au participat duminică la o slujbă de comemorare a echipajului unei aeronave distruse în al doilea război mondial. Militari ai 135 Expeditionary Air Wing (EAW), de la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu din sudul […]

V-ar putea interesa și: