Taximetrist amendat după ce a aplicat zicala „clientul nostru, stăpânul nostru”

Unii dintre taximetriștii constănțeni funcționează după propriile reguli. Unul dintre ei, din Constanța, a fost dispus să încalce regulile de circulație pentru ei. A intrat cu mașina în zona de promenadă din stațiunea Mamaia, probabil pentru a-și aduce clienții cât mai aproape de magazinele din stațiune.

Polițiștii locali l-au identificat în scurt timp și a fost sancționat conform Regulamentului de aplicare a OUG 195/2002 republicat privind circulația pe drumurile publice, așadar….ce a luat pe mere, a dat pe pere.  

Dacă sunteți martorii unor astfel de incidente vă rugăm să anunțați Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un copac a căzut peste o mașină, lângă o grădiniță. Oamenii fac sesizări de 3 ani

lun aug. 30 , 2021
Un zgomot puternic i-a speriat, azi, pe mai mulți locuitori de pe strada Flămânda din Constanța. Un zgomot cu care nu erau obișnuiți. Au ieșit afară grăbiți să vadă ce s-a întâmplat. Un copac se prăbușise peste o mașină, un BMW parcat pe trotuar. Autoturismul a suferit daune serioase. Numai […]
copac-cazut-constanta-strada-flamanda-1

V-ar putea interesa și: