Teatrul de Operă și Balet Oleg Danovski oferă concerte în aer liber

O sole mio

Spectacolele „O Sole Mio” și „Magic Swing” se joacă în acest weekend în aer liber. Evenimentele organizate cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța vor avea loc în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” și vor fi prezentate pe terasa acestei instituții, sâmbătă, 06 iunie și duminică, 07 iunie, începând cu ora 20:00.

Pentru buna desfășurare a spectacolelor, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 14:00 – 22:00, traficul rutier va fi restricționat pe aleea delimitată de strada Ștefan cel Mare și Teatrul Național Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Sâmbătă, publicul constănțean este invitat la o adaptare muzicală a spectacolului de divertisment „O Sole Mio”. În compania fermecătoare a muzicii italienești, veți putea trăi momente de relaxare și bucurie alături de talentații soliști vocali și artiști lirici constănțeni.

Duminică, veți avea ocazia să vă reîntâlniți cu muzica de neuitat a genurilor swing, pop, rock, musical a anilor ’50,’60,’70,’80,’90 în spectacolul „Magic Swing”.

Spectacolele se vor desfășura cu respectarea reglementărilor privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS –COV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, reglementări cuprinse în Ordinul emis de către MINISTERUL CULTURII  nr.2.879 din 29 mai 2020, și de către MINISTERUL SĂNĂTĂȚII nr.967 din 29 mai 2020.

În perimetrul asigurat de organizatori este permisă participarea spectatorilor în limita scaunelor puse la dispoziție, capacitatea spațiului rezervat spectatorilor fiind de 84 locuri pe scaune.  

Potrivit organizatorilor, singurele motive de anulare a evenimentelor sunt condițiile meteo neprielnice, sau participarea instituției de cultură la alte evenimente organizate în aceleași zile în alte locații din Constanța.

Toate instrucțiunile de participare pentru a preveni contaminarea cu noul coronavirus SARS-COV-2 vor fi afișate pe site-ul instituției www.tnobconstanta.ro și pe pagina de Facebook -Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”.

Evenimentele vor fi organizate săptămânal, sâmbăta și duminica, de la ora 20:00, în aceeași locație, până în data de 31 august.

Accesul publicului la primele 4 reprezentații este gratuit.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

VIDEO Coadă în București, la intrarea pe A2

Fri Jun 5 , 2020
O coadă imensă de mașini s-a format vineri după-amiază în București, la intrarea pe Autostrada Soarelui, pe bulevardul Theodor Pallady. „Nu am mai văzut așa ceva din vara trecută!”, a spus Alex, un bucureștean. Astăzi în Constanța au fost peste 20 de grade, soarele a strălucit și nu a bătut […]