Teatrul de Păpuși împlinește 65 de ani

teatru copii elpis

Astăzi, 14 decembrie 2021, se împlinesc 65 de ani de când Teatrul de Păpuși din Constanța și-a început activitatea ca secție a Teatrului Dramatic Constanța.

În acea zi, de 14 decembrie 1956, actorii păpușari ai primei trupe constănțene au prezentat o premieră alcătuită din „Peștișorul auriu”, după basmul lui Aleksandr Pușkin, dramatizare de Romulus Alexandrescu și „Prima lecție” de Ana Ioniță și Gabriel Teodorescu, în regia regretatului Claudiu Cristescu, cel care crease și decorul, scenografia piesei fiind semnată de Lucia Trotonghi Cristescu.

Cu această ocazie, colectivul Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” urează tuturor spectatorilor săi, mici și mari, ca Sfintele Sărbători ce se apropie să le aducă împliniri, sănătate și multe bucurii!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Ce puteți face în Delta Dunării în 2022. Calendarul evenimentelor

Tue Dec 14 , 2021
Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării a centralizat calendarul de evenimente pe anul 2022, care vine în întâmpinarea turiștilor dându-le posibilitatea să decidă din timp perioada în care să-și petreacă vacanța în Delta Dunării, ținând cont de festivalurile gastronomice și alte evenimente culturale. „Îi așteptăm pe toți turiștii, […]

V-ar putea interesa și: