Teatrul de Păpuși împlinește 65 de ani

teatru copii elpis

Astăzi, 14 decembrie 2021, se împlinesc 65 de ani de când Teatrul de Păpuși din Constanța și-a început activitatea ca secție a Teatrului Dramatic Constanța.

În acea zi, de 14 decembrie 1956, actorii păpușari ai primei trupe constănțene au prezentat o premieră alcătuită din „Peștișorul auriu”, după basmul lui Aleksandr Pușkin, dramatizare de Romulus Alexandrescu și „Prima lecție” de Ana Ioniță și Gabriel Teodorescu, în regia regretatului Claudiu Cristescu, cel care crease și decorul, scenografia piesei fiind semnată de Lucia Trotonghi Cristescu.

Cu această ocazie, colectivul Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” urează tuturor spectatorilor săi, mici și mari, ca Sfintele Sărbători ce se apropie să le aducă împliniri, sănătate și multe bucurii!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce puteți face în Delta Dunării în 2022. Calendarul evenimentelor

mar dec. 14 , 2021
Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării a centralizat calendarul de evenimente pe anul 2022, care vine în întâmpinarea turiștilor dându-le posibilitatea să decidă din timp perioada în care să-și petreacă vacanța în Delta Dunării, ținând cont de festivalurile gastronomice și alte evenimente culturale. „Îi așteptăm pe toți turiștii, […]

V-ar putea interesa și: