Teatrul de Stat Constanța a acordat 13 titluri de artist emerit

Teatrul de Stat Constanța a organizat, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, Gala Teatrului Constănțean.

Punctul culminant al evenimentului a constat în acordarea celor 13 titluri de Artist Emerit al Teatrului Constănțean „pentru talentul și creativitatea dedicate teatrului, pentru o carieră pusă în slujba culturii din urbea tomitană, pentru dragostea dăruită cu generozitate publicului constănțean”.

Cele 13 titluri au ajuns la scenografele Eugenia Tărășescu-Jianu și Carmencita Brojboiu, actrița-păpușar Aneta Forna Christu, teatrologul Anaid Tavitian, actorii Lucian Iancu, Liviu Manolache, Nina Udrescu, Cristina Oprean, Mihai Sorin Vasilescu, Agatha Nicolau, Virgil Andriescu și Ileana Ploscaru, precum și regizorul Silviu Purcărete, care a debutat la teatrul constănțean.

Ei sunt artiști emeriți ai teatrului constănțean.

V-ar putea interesa și:

Constantin Chiriac, invitat la podcastul lui Septimiu Bourceanu: „Trebuie găsită acea formulă de implicare în așa fel încât un lucru să fie făcut bine. Să-i placă și lui Dumnezeu.”

Teatrul de Stat Constanța are, pentru prima dată în istoria sa, patru nominalizări la premiile UNITER


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un bărbat a fost găsit spânzurat în Constanța

sâm apr. 1 , 2023
La data de 31 martie a.c., în jurul orei 21.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil de pe strada Mugurului, a fost găsit spânzurat un bărbat. Avea 31 de ani. În cauză s-a întocmit dosar de […]
politia-criminalistica

V-ar putea interesa și: