Teatrul de Stat Constanța a jucat cu casa închisă

memoria apei

Teatrul de Stat Constanța a jucat (și) ieri cu casa închisă. Biletele pentru reprezentația de sâmbătă, 6 martie a spectacolului „Memoria apei” au fost epuizate.

E drept, vorbim despre condiții de pandemie. De aceea, au fost scoase numai 90 de locuri la vânzare, adică atât cât permite legea. L-am întrebat pe directorul instituției, Erwin Șimșensohn, dacă jocul cu casa închisă a fost o întâmplare sau este un fenomen obișnuit.

„Jucăm sold-out în fiecare weekend. Lumea este dornică să vină la teatru”, ne-a spus acesta.

Astăzi, 7 martie, de la ora 19:00sunteți invitați din nou la „Meciul de comedie”, în regia lui Dragoș Muscalu, un spectacol care este de fiecare dată altfel, căci se bazează pe sugestiile spectatorilor. Ei sunt aceia care le spun actorilor ce să interpreteze pe scenă, iar capacitatea de improvizație a acestora din urmă este cheia succesului fiecărei reprezentații. Tot spectatorii, prin aplauzele lor, decid care dintre cele două echipe ce se înfruntă pe scenă – Real Stavrid sau AC Biban – este câștigătoarea meciului.

În distribuție: Mirela Pană, Florina Stănculeț, Andrei Cantargiu, Remus Archip, Cătălina Mihai, Lucian Iftime, Florin Aioane, Andrei Bibire, Ecaterina Lupu, Ștefan Mihai, Vlad Lință. Actorii sunt acompaniați live de pianistul Mădălin Nicolae Mușat, care improvizează și el o muzică adecvată poveștilor inventate de actori pornind de la un cuvânt, un nume sau o meserie.

Scenografia este creată de Lăcrămioara Dumitrașcu.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.