Teatrul de Stat Constanța vă oferă două surprize online în fiecare zi

De la începutul săptămânii trecute, actorii Teatrului de Stat Constanţa oferă publicului lor, în cadrul proiectului   „Numărătoarea inversă”, câte două surprize zilnice pe pagina de Facebook a instituţiei, marcând astfel fiecare zi ce se scurge şi ne apropie de începutul Noului An, 2021.

Conceptul îşi are originea în tradiţiile de Crăciun, calendarul de Advent fiind mai ales pe placul copiilor, care găsesc în fiecare dintre zilele dinaintea Naşterii Domnului câte un mic dar ce anunţă cadourile cele mari, aduse de Moş Crăciun.

„Cum ne dorim ca Anul Nou să ne aducă bucurii şi să fie cu mult mai bun decât cel pe care îl lăsăm în urmă, ne-am propus să îl prefaţăm astfel, cu surprize zilnice, pregătite de actorii Teatrului de Stat Constanța. Artiştii oferă publicului constănțean, de două ori pe zi, la ora 18:00 şi la ora 18:30, câte o poezie, o fabulă, un monolog, un fragment de proză, un cântec sau chiar o ghicitoare. Alegerea aparţine fiecăruia dintre actori, pentru a păstra autenticitatea legăturii pe care fiecare dintre ei o are cu publicul său şi pe cea a mesajului transmis.”, spun reprezentanții teatrului.

Fiecare dintre filmuleţele postate săptămâna trecută pe pagina Facebook a Teatrului de Stat a avut numeroase vizualizări şi reacţii pozitive, pentru care le mulţumim spectatorilor noştri.

„Vă invităm, totodată, să ne potrivim ceasurile şi să numărăm împreună, descrescător, puţinele zile ce ne mai despart de Anul Nou 2021, urmărind postările zilnice din proiectul „Numărătoarea inversă”. LA MULȚI ANI!”, transmite conducerea TSC.

Iată link-urile la primele două clipuri, publicate în data de 15 decembrie, dar le puteți viziona pe toate pe pagina de Facebook a teatrului:

https://www.facebook.com/teatruldestatconstanta/videos/819150091965982

https://www.facebook.com/teatruldestatconstanta/videos/2887104681392610/

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ministerul Mediului investește 12,3 milioane lei în platforme de depozitare a gunoiului de grajd. Printre beneficiari, două localități din județul Constanța

Mon Dec 21 , 2020
Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor a anunţat luni că a semnat şapte noi contracte pentru lucrările de construcţie a 11 platforme de depozitare a gunoiului de grajd şi a unei prime staţie de compostare, valoarea totală a investiţiei suportate de minister fiind de peste 12,3 milioane lei, la care se […]