Teatrul de vară din Techirghiol, modernizat cu aproape 8 milioane lei

Teatrul de vară din Techirghiol va fi modernizat cu aproape 8 milioane lei, iar capacitatea sa va fi mărită la 612 locuri.

„Pe agenda investitionala a Primariei Techirghiol nu regasim doar proiecte care vizeaza partea de infrastructura. Capitolul cultura trebuie sa ocupe un loc important, motiv pentru care va anunt ca am semnat contractul de finantare nr. 3662/28.12.2018, privind „Modernizare si extindere Teatrul de Vara si reabilitare trotuare din zona adiacenta in oras Techirghiol”. Este un proiect extrem de important pentru orasul nostru care va conduce la revitalizarea si imbunatatirea aspectului zonei centrale. Vorbim despre reabilitarea unei cladiri veche de aproape 80 de ani.”, a anunțat primarul Iulian Soceanu.

Prin acest proiect in valoare de aproximativ 7,8 milioane de lei, Teatrul de Vara „Jean Constanin” isi va mari capacitatea de la 490 la 612 locuri pentru spectatori, si va fi transformat intr-un spatiu public modern, stimulativ si incluziv care va oferi servicii cultural-recreative inovative, adecvate comunitatii locale a orasului Techirghiol.

De asemenea, tot prin acest proiect, Teatrul de Vara va fi echipat si dotat atat din perspectiva numarului de beneficiari ai spectacolelor si actelor de cultura, cat si din perspectiva tipului de servicii culturale oferite, adaugand la spectacole de teatru si muzica, activitati cultural-recreative si de promovare culturala.

Cristian Hagi

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.