Teatrul de vară din Techirghiol, modernizat cu aproape 8 milioane lei

Teatrul de vară din Techirghiol va fi modernizat cu aproape 8 milioane lei, iar capacitatea sa va fi mărită la 612 locuri.

„Pe agenda investitionala a Primariei Techirghiol nu regasim doar proiecte care vizeaza partea de infrastructura. Capitolul cultura trebuie sa ocupe un loc important, motiv pentru care va anunt ca am semnat contractul de finantare nr. 3662/28.12.2018, privind „Modernizare si extindere Teatrul de Vara si reabilitare trotuare din zona adiacenta in oras Techirghiol”. Este un proiect extrem de important pentru orasul nostru care va conduce la revitalizarea si imbunatatirea aspectului zonei centrale. Vorbim despre reabilitarea unei cladiri veche de aproape 80 de ani.”, a anunțat primarul Iulian Soceanu.

Prin acest proiect in valoare de aproximativ 7,8 milioane de lei, Teatrul de Vara „Jean Constanin” isi va mari capacitatea de la 490 la 612 locuri pentru spectatori, si va fi transformat intr-un spatiu public modern, stimulativ si incluziv care va oferi servicii cultural-recreative inovative, adecvate comunitatii locale a orasului Techirghiol.

De asemenea, tot prin acest proiect, Teatrul de Vara va fi echipat si dotat atat din perspectiva numarului de beneficiari ai spectacolelor si actelor de cultura, cat si din perspectiva tipului de servicii culturale oferite, adaugand la spectacole de teatru si muzica, activitati cultural-recreative si de promovare culturala.

Cristian Hagi


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un hoț a fost împușcat de polițiști, după o urmărire ca-n filme

mar ian. 15 , 2019
Un hoț a fost împușcat de polițiști, după o urmărire ca-n filme, în localitatea Poarta Albă din Constanța. Reprezentanții IPJ Constanța au anunțat, astăzi, că la data de 14 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au observat trei bărbați în timp ce sustrăgeau produs petrolier dintr-un tren […]

V-ar putea interesa și: