Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” a primit Ordinul MERITUL CULTURAL în grad de COMANDOR

tnob

Vineri, 15 ianuarie 2021, de Ziua Culturii Naționale, Președintele României, Klaus Johannis, a premiat reprezentanți ai Culturii românești și instituții de cultură, care și-au făcut datoria și și-au îndeplinit misiunea.

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța a primit cu onoare și recunoștință Ordinul MERITUL CULTURAL în grad de COMANDOR.

„Felicit pe toți cei ce au slujit cu dăruire și talent această instituție de tradiție și de prea mult timp încercată! Mulțumesc Domnului ministru Bogdan Gheorghiu pentru încrederea acordată și Domnului vicepremier Kelemen Hunor, pentru că a salvat în anul 2010 această instituție condamnată la moarte! Mulțumesc Domnule Președinte Klaus Johannis pentru această inițiativă care ne dă putere să trecem peste perioadele grele, sperând că avem un loc Bine susținut și Binemeritat în viețile oamenilor doritori de frumos.”, a declarat directoarea TNOB, Daniela Vlădescu.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polițiștii locali din Constanța au amendat 189 de șoferi în doar 2 zile FOTO

Mon Jan 18 , 2021
În municipiul Constanța, parcarea nu se plătește, dar opririle și staționările neregulamentare sunt sancționate. În doar 2 zile, polițiștii locali au ridicat 24 de autovehicule și au aplicat 189 de sancțiuni contravenționale în valoare de 59.740 lei pentru opriri și staționări neregulamentare.  Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe […]
amenzi-parcare-masini-constanta-3