Teatrul pentru Copii și Tineret își redeschide porțile. Ce puteți vedea în weekend

teatru copii elpis

TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET „CĂLUȚUL DE MARE” din CONSTANȚA reia, în acest weekend, susținerea spectacolelor la sediul Teatrului „Căluțul de Mare” (Sala Elpis).

Prin urmare, sunteți așteptați în zilele de 08 mai 2021 și 09 mai 2021 să vizionați următoarele spectacole:

  • SÂMBĂTĂ, 08 mai 2021, ORELE 10.00 și 12.00, copiii însoțiți de părinți și bunici sunt așteptați la spectacolul FATA BABEI ȘI FATA MOȘNEAGULUI, adaptare după Ion Creangă, un spectacol recomandat 3+, cu durata de 50 minute. Regia și scenariul îi aparțin lui Daniel Stanciu, în spațiul scenografic imaginat de Delia Cornelia Ioaniu. Creatorul muzicii din acest spectacol este Dan Bălan.

In distribuție: Rovena Paraschivoi/ Daniel Minciună, Ion Ciolan/ Clara Ghiuvelechian, Claudia Brădescu/Tiberiu Roșu, Daniela Vlad și Grațian Prisacariu

  • DUMINICĂ, 09 mai 2021, ORELE 10.00 și 12.00, sunteți invitați la spectacolul POVESTEA PORCULUI, adaptare după Ion Creangă, un spectacol recomandat 3+, cu durata de 50 minute. Regia și scenariul: Cristian Mitescu, scenografia Adrian Ștefănescu și muzica spectacolului este realizată de Dan Bălan. In distribuție: Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Grațian Prisacariu.

Voci: Aneta Forna-Christu, Tiberiu Roșu, Claudia Brădescu, Ion Ciolan

Teatrul are și câteva mesaje pentru spectatori:

ÎN ATENȚIA SPECTATORILOR CARE AU ACHIZIȚIONAT BILETE PENTRU WEEKEND-UL 13-14 MARTIE 2021

VĂ RUGĂM SĂ VĂ PREZENTAȚI LA SEDIUL TEATRULUI, DE MARȚI PÂNĂ VINERI INCLUSIV, ÎN INTERVALUL ORAR 10.00-14.00, CU BILETELE ACHIZIȚIONATE, PENTRU VIZARE ȘI REPROGRAMARE.

MENȚIONĂM CĂ BILETELE ACHIZIȚIONATE PENTRU  WEEKEND-ul 13-14 MARTIE 2021, SUNT VALABILE TIMP DE 1 LUNĂ DUPĂ RIDICAREA RESTRICȚIILOR, PENTRU ORICARE DIN OFERTA NOASTRĂ ARTISTICĂ, ÎN MĂSURA LOCURILOR DISPONIBILE.

Spectacolele Teatrului „Căluțul de Mare”, ce se vor juca pe scena teatrului de păpuși, vor fi susținute, în condiții de maximă siguranță, în conformitate cu noile reglementări privind activitățile educative, culturale și artistice și a măsurilor luate la nivel național pentru asigurarea condițiilor de siguranță sanitară a acestor activități în contextul pandemiei de Sars-Covid-19 și Ordinul 2941/19.06.2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus Sars-Cov-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților in condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii cât și conform Ordinului Comun al Ministerului Culturii și Ministerului Sănătății nr. 3245/1805/2020, publicat în Monitorul Oficial, nr. 986 din 26 octombrie 2020.

Dintre măsurile de siguranță sanitară pe care le aplicăm pentru evitarea contaminării cu noul coronavirus, conform cu cadrul legislativ în vigoare, reamintim:

  • efectuarea triajului observațional la intrarea în locație și măsurarea temperaturii va fi obligatorie; nu vom permite accesul în instituție a persoanelor ce prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mare de 37,3ºC.
  • persoanele ce vor refuza să le fie verificată temperatura, nu vor avea acces în instituție;
  • vă reamintim că distanțarea fizică de 1,5 m intre persoane/ grupuri trebuie păstrată la intrarea in instituție cât și in spațiile din teatru, in momentul deplasării (de exemplu, la toaletă);
  • accesul publicului va fi permis doar in condițiile purtării măștii de protecție pe toată durata spectacolului (pentru o protecție eficace, obligatoriu masca va acoperi gura și nasul);
  • copiii sub 5 ani nu sunt obligați să poarte masca de protecție;
  • avem plasate, la loc vizibil, anunțuri scrise cu atenționări privind normele de distanțare fizică și regulile privind accesul în instituție;
  • vă vom indica, permanent, dezinfectarea și igienizarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool, care va fi pus la dispoziție prin cele 6 dispensere, plasate la loc vizibil și accesibil pentru copii și adulți, în instituție;

Programul casieriei teatrului este de marți până vineri, în intervalul 10.00-14.00.

Biletele pot fi achiziționate și sâmbătă și duminică, înainte de spectacol cu 1 oră, în limita locurilor disponibile.

LA SPECTACOLELE DIN WEEKEND, COPIII NU VOR MAI AVEA VOIE ÎN SALA DE SPECTACOLE NEÎNSOȚIȚI!


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incidența în municipiul Constanța a scăzut sub 1,5

joi mai 6 , 2021
Incidența coronavirusului în municipiul Constanța a scăzut sub 1,5 cazuri la mia de locuitori. Potrivit Prefecturii Constanța, azi a atins valoarea de 1,43, față de 1,55, cât era ieri. În Mangalia, incidența este în creștere. A sărit din nou pragul de 1, ca și în Negru Vodă. Situația în fiecare […]

V-ar putea interesa și: