Techirghiol devine stațiunea balneară numărul 1 din România

În weekend a avut loc evenimentul „Zilele Lacului Techirghiol”, care a adunat mii de spectatori.

Printre ei, și deputatul Marian Crușoveanu, PNL, care a remarcat că acesta a devenit o tradiție frumoasă pentru județul Constanța. Un sfârșit de săptămână în care Techirghiol a devenit locul în care cultura, sportul și distracția se întâlnesc, a subliniat acesta.

Parlamentatul liberal l-a felicitat pe Iulian Soceanu, primarul localității, pentru transformarea orașului Techirghiol într-un loc deosebit al județului, fiind mereu aproape de comunitate!

„Proverbul „Omul sfințește locul” se potrivește de minune acestei localități, datorită investițiilor realizate pentru a transforma Techirghiol în stațiunea balneară numărul 1 a României.”, a mai spus Marian Crușoveanu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Techirghiol devine stațiunea balneară numărul 1 din România

  1. Cum reușește să devină, când în Techirghiol să încerci să ajungi de la Sanatoriul de Copii până în centrul orașului și înapoi, este o aventură foarte puțin plăcută? Rampele pentru scaunele cu roți ale persoanelor cu dizabilități sunt făcute doar pentru a fi bifate sau într-o mare bătaie de joc. Să nu mai menționăm trotuarele, care sunt o palmă peste obrazul oricărei mame care împinge un copil în scaun. Sau parcul de joacă în care nu există nimic pentru cei mai puțin norocoși. Și se poate continua mult și bine. Rușine, Primăria Techirghiol.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Salvamarii din Eforie atrag atenția asupra celor șase obligații pe care le au cei care vin pe plajă

lun aug. 21 , 2023
Serviciul de salvare acvatică Eforie a fost atribuit către SC Salvamar Service SRL. Pe plajele din Eforie sunt amplasate 22 posturi de observare (foişoare), 3 echipe mobile de salvare acvatică, 2 baze de salvare nautică care asigură 11 patrule rapide (câte una pentru fiecare 2 posturi de salvare) şi 2 […]

V-ar putea interesa și: