TECHIRGHIOL Numai șase persoane s-au prezentat la dezbaterea publică organizată de primărie

iulian soceanu primar techirghiol

Primarul din Techirghiol, Iulian Soceanu, răspunde întrebărilor celor care au venit la dezbatere (foto: Facebook)

Primarul din Techirghiol, Iulian Soceanu, a organizat, la sfârșitul săptămânii trecute,  o dezbatere publică în care a răspuns întrebărilor locuitorilor.

Evenimentul a avut loc pe 28 aprilie, spre seară, adică în mini vacanța de 1 Mai. Au participat numai șase persoane. Edilul are și o explicație.

„Am fost la dispozitia dumneavoastra in cadrul unei dezbateri publice in cadrul careia sa raspund la cat mai multe din intrebarile dumneavoastra referitor la ceea ce face Primaria pentru dumneavoastra, locuitorii orasului Techirghiol. Am considerat ca in cadrul acestei dezbateri voi putea lamuri cateva din problemele importante pe care dumneavoastra le ridicati: taxa de habitat, proiectele de dezvoltare si racordarea la retaua de gaze. As fi dorit sa abordez impreuna cu dumneavoastra toate aceste probleme si sa le lamurim, astfel incat informatiile aparute in spatiul public din diverse surse sa fie infirmate sau confirmate. Celor sase cetateni prezenti la dezbaterea de sambata 28.04.2018 le-am explicat toate aceste probleme si sper ca au inteles acum dificultatile din administratia publica. Lipsa locuitorilor de la aceasta dezbatere ma face sa cred ca prezenta mea constanta la sediul Primariei, unde discut zilnic cu oamenii a lamurit mare parte din probleme.”, a spus Iulian Soceanu.

Acesta a precizat că va continua aceste dezbateri la fiecare trei luni pentru a avea un dialog cat mai constructiv cu locuitorii din Techirghiol.

Dincolo de prezența redusă și de programarea evenimentului la începutul vacanței, ideea primarului Iulian Soceanu de a sta față în față cu oamenii și de a le răspunde la întrebări este binevenită și ar trebui copiată și de alți primari.

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.