În Techirghiol se construiesc peste 400 de locuri de cazare pentru turiști

Așa arată un hotel care se va construi în Techirghiol

La nivelul Primariei orasului Techirghiol s-au depus mai multe proiecte privind investitiile in partea de infrastructura, strazi, alimenatre cu apa, alimentare cu gaze, etc.

In acelasi timp, primarul localitatii, Iulian Soceanu, a anuntat ca a facut nenumarate eforturi pentru a atrage spre Techirghiol un numar cat mai mare de investitori privati.

„Implicarea autoritatii locale in rezolvarea problemelor de infrastructura a dat tot mai multa incredere celor care cred ca pot dezvolta o afacere in statiunea noastra. Vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca anul trecut au fost eliberate 14 certificate de urbanism si autorizatii de construire pentru noi facilitati de cazare: CONNECT 4WEB, EMERALD DESIGN SRL, CAB STOM LADENT SRL, KARINA SEA SRL, OCEANIC AUTO, MIRACRIS SRL, DINCA GHEORGHE, PANCOELAN&COMP, PRODAL HOLDING SRL, SOLID HOUSE, ALEXE COSMIN, ANIRVA MANAGER, PALODA SA, INNOVATIVE DERM SRL. Astfel, in urma finalizarii celor 14 investitii vom avea la nivelul orasului peste 400 de noi locuri de cazare care vor genera cel putin de 150 de locuri de munca”, a anunta primarul.

In opinia sa, toate aceste lucruri nu vor face decat sa ridice si mai mult nivelul Statiunii Balneare Techirghiol, iar parteneriatul dintre autoritatea locala si mediul privat sa mentina deschisa posibilitatea atregerii si altor investitori.

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.