Techirghiol, zonă liberă de Covid-19

Luni au fost efectuate acțiuni de dezinfecție în toate scările de bloc și lăcașele de cult din orașul Techirghiol, precum și alte zone predispuse unei circulații mai intense.

Primarul localității, Iulian Soceanu, a anunțat că tot luni au iesit din perioada de carantina din cadrul Sanatoriului Balnear Techirghiol 109 persoane, repatriate din Italia.

La nivelul orasului Techirghiol mai sunt doar 59 de persoane aflate in izolare la domiciliu.

„În orasul Techirghiol nu exista niciun caz confirmat de Covid 19Va multumesc tuturor pentru eforturile pe care le faceti in ceea ce priveste respectarea regulilor impuse de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta si Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta”, a declarat primarul din Techirghiol.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zece nou-născuți, depistați cu Covid-19. Testele mamelor sunt negative

lun apr. 6 , 2020
Ministerul Sănătății a anunțat că la spitalul municipal Timișoara au fost recoltate probe de la 49 de mame și tot atâția nou născuți în data de 01 aprilie 2020. Testele au fost lucrate în 5 și 6 aprilie 2020. Rezultatele testelor arată un număr de 10 nou născuți pozitiv la […]
covid-19

V-ar putea interesa și: