Telefoanele nu mai funcționează la Spitalul Municipal Mangalia din cauza ploii

spital mangalia

Rețeaua de telefonie fixă a Spitalului Municipal Mangalia este indiaponibilă, din cauza cantităților mari de apă ce au inundat căminele cu fibră optică.

„Se lucreaza la remedierea acestor defectiuni, in cel mai scurt timp posibil. Multumim pentru intelegere!”, au transmis reprezentanții spitalului.

Conducerea spitalului anunța azi că se confruntă cu un fenoment neplăcut: plouă în interior. Managerul unității medicale, Alina Dan, a declarat că, în luna septembrie, se va interveni cu lucrări de reabilitare la cabinetele medicale din cadrul Pavilionului C și la terasa acestuia.

„Din păcate, trebuie să urgentăm lucrările pentru acest corp de clădire, întrucât infiltrațiile dinspre terasa pavilionului au afectat interioarele cabinetelor medicale, renovate în a doua jumătate a anului 2019. Aici, avem cabinete de specialitate și săli de tratament în domeniile:  Medicină Internă, Pneumologie, O.R.L., unde avem servicii medicale cu regim de spitalizare de zi”, a mai subliniat managerul spitalului. Instituația spitalicească mai are proiecte pentru care așteată finanțare. Unul dintre acestea se referă la modernizarea, supraetajarea și extinderea unității medicale, cu fonduri prin CNI, altul la construirea unui nou ambulatoriu, în prelungirea Pavilionului B, cu fonduri nerambursabile UE.”, a declarat aceasta.

Citește și: Inundații în județul Constanța. 17 intervenții ale ISU

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

12 idei pentru Primăria Constanța. Ce poate face cu cei 4,2 milioane dolari, în locul aleii vedetelor

Fri Aug 27 , 2021
Primăria Constanța vrea să cheltuiască 4.250.000 de dolari în următorii 20 de ani pentru a realiza aici o copie a aleii vedetelor din Hollywood. Banii reprezintă licența pentru această alee și vor fi încasați de o firmă privată din SUA în numele Camerei de Comerț din Hollywood. Reprezentanți ai primăriei […]