Telenovela din Costinești continuă: nici azi nu se știe cine a câștigăt alegerile

Gheorghe Mechenici și Jeanu Dorin Dumitru

Telenovela din Costinești continuă: nici azi, 15 iunie, nu se știe cine este câștigătorul alegerior din 9 iunie!

BEC a analizat astăzi contestația depusă de candidatul PSD, Jeanu Dorin Dumitru. Acesta a reclamat mai multe nereguli. La prima numărătoare, a avut un vot în plus în fața lui Gheorghe Mechenici, PNL.

S-au depus mai multe contestații, s-a numărat de mai multe ori, iar într-un final s-a ajuns ca liberalul să aibă un vot în față.

În cele din urmă, s-a făcut o contestație la Biroul Electoral Central, care a analizat-o azi. S-a terminat însă programul fără să se ia o decizie.

Ședința se va relua pe 16 iunie.

Biroul Electoral Județean a precizat că la Costinești, la alegerile locale, au votat și doi cetățeni din Ucraina, care nu aveau dreptul.

De asemenea, a votat și un individ care are numele de familit Păcală, care nu este din județul Constanța, și care este rezident în Schitu. Interesant este că are două ștampile de rezident pe buletin, cu o pauză de 13 zile între ele. Ambele sunt obținute în preajma alegerilor.

Decizia BEC, oricare ar fi ea, va putea fi contestată la Înalta Curte de Casație și Justiție.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident cu trei persoane rănite pe podul de la Doraly

sâm iun. 15 , 2024
Un accident rutier s-a produs în această seară între un autoturism cu 3 persoane și un autobuz City Bus, fără pasageri, pe podul Doraly din Constanța. În urma accidentului rutier, au rezultat 3 victime (2 femei si 1 barbat) constiente, coopereante, transportate la spital. Puteți urmări Constanța 100% și pe […]

V-ar putea interesa și: