Tentativă de omor într-un club din Mamaia. Ce au dispus procurorii

judecator

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în lipsă, a doi inculpați, în urma unui scandal monstru în stațiunea Mamaia.

Este vorba despre N. (fost B.) V., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, şi B. T., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Potrivi probatoriului, inculpatul N. (fost B.) V., în data de 02.08.2019, orele 03.00, a agresat-o pe persoana vătămată Ş.S.I., în timp ce se aflau în clubul Asylum din staţiunea Mamaia, şi, în timpul conflictului, i-a aplicat persoanei vătămate lovituri cu obiect tăietor-înţepător la nivelul bărbiei şi la nivelului pieptului, zonă vitală, iar plăgile tăiate au necesitate îngrijiri medicale şi sutură, leziunile fiind produse prin utilizarea unor obiecte periculoase (cuţit), obiect interzis la deţinere în club.

„Prin actele de violenţă săvâşite inculpatul a inspirat un sentiment de teamă în rândul publicului prezent în club.”, spun procurorii.

În acelaşi context, inculpatul B. T. i-a aplicat aceleiaşi persoanei vătămate, mai multe lovituri cu un cuţit (aflat în teacă) în zona superioară spate.

Faţă de inculpaţi a fost luată măsura arestului preventiv în lipsă, fiind emise mandate europene de arestare pe numele acestora.

Trimiterea în judecată din cursul procesului penal nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

NEVERSEA, nominalizat la categoria Best Major Festival la European Festival Awards

Mon Nov 25 , 2019
Festivalul Neversea a fost nominalizat la categoria BEST MAJOR FESTIVAL la cea mai renumită competiție în domeniu din lume, European Festival Awards. La ediția din 2019, festivalul Neversea a avut peste 240.000 de participanți din țară și din întreaga lume, dar și peste 150 de artiști care au urcat pe cele […]