Tentativă la omor calificat. O femeie a călcat într-adins cu mașina doi bărbați după o șicanare în trafic

politia locala constanta
Fotografie de arhivă

O femeie a călcat într-adins cu mașina doi bărbați după o șicanare în trafic în Sibiu. Gestul a fost repetat apoi de bărbatul cu care se afla în mașină.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a transmis, printr-un comunicat de presă, că în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Constituţiei din municipiul Sibiu s-a produs o şicanare în trafic între o femeie de 40 de ani din Sibiu şi un bărbat de 23 de ani din judeţul Olt.

„După ce au oprit la semaforul din intersecţia cu strada 9 Mai, pasagerul din maşina condusă de femeie, un sibian în vârstă de 43 de ani, şi şoferul celuilalt autoturism au coborât din maşini, după care primul l-ar fi lovit cu pumnul pe celălalt în zona capului.Pasagerul din maşina condusă de către bărbat, sibian în vârstă de 35 de ani, a coborât şi el din maşină pentru a aplana starea conflictuală, poziţionându-se împreună cu prietenul său în faţa celuilalt autoturism la volanul căruia se afla femeia. În acest moment, femeia ar fi accelerat conducând spre cei doi bărbaţi, lovindu-l pe şofer în zona membrelor inferioare şi acroşându-l uşor pe pasager”, a anunţat IPJ Sibiu. Sursa citată a precizat că după ce incident, femeia a oprit maşina, iar la volan s-a urcat bărbatul de 43 de ani. Aceasta a demarat spre pasagerul din cealaltă maşină, l-a lovit, l-a purtat pe capotă câţiva zeci de metri, după care a virat brusc, iar bărbatul a căzut. Apoi conducătorul auto şi-a continuat deplasarea.

„Cele patru persoane au fost identificate la spital. Conducătorul auto şi pasagerul din maşina sa au primit îngrijiri medicale fără a necesita internarea.  La locul producerii evenimentului s-au deplasat de urgenţă poliţişti de investigaţii criminale şi poliţişti criminalişti din cadrul I.P.J. Sibiu, însoţiţi de procuror criminalist, în urma cercetărilor efectuate conturându-se suspiciunea rezonabilă privind comiterea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, respectiv tentativă la omor”, a mai precizat IPJ Sibiu. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cum va fi vremea până pe 19 decembrie

Sun Nov 20 , 2022
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice în cea mai mare parte a ţării, până la mijlocul lunii decembrie, după care se vor situa în jurul celor specifice perioadei, potrivit prognozei pe patru săptămâni publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii […]

V-ar putea interesa și: