Teo Hira, director RAEDPP Constanța: „Avem de-a face cu atributele unui stat mafiot”. Ce exemple a dat

1
Teo Hira, stânga, în platoul Dobrogea TV. Sursă foto: captură video
Teo Hira, stânga, în platoul Dobrogea TV. Sursă foto: captură video

Teo Hira, directorul RAEDPP Constanța, a declarat, în emisiunea „Realitatea locală”, la Dobrogea TV, moderată de Cristian Hagi că, după ce a preluat conducerea regiei și a verificat o parte din documente, a avut impresia că „are de-a face cu atributele unui stat mafiot”. Este vorba despre un stat care „cumpără scump și vinde ieftin”, a explicat.

Un exemplu concret este faptul că RAEDPP, cel mai mare administrator de fond locativ din municipiul Constanța, plătește chirie pentru propriul sediu. Luna trecută, chiria și utilitățile au fost de circa 17.000 de lei.

„Regia putea foarte ușor să se mute în alt sediu”, a spus, subliniind că lucrează pentru ca acest lucru să se poate realiza cât mai curând.

Teo Hira a vorbit și despre contractele de asociere ale regiei, despre care spune că sunt păguboase pentru aceasta.

„Există contracte de asociere în Mamaia, prin care RAEDPP primește un procent din profitul acelor firme – care sunt pe pierdere – dar nu mai puțin de 8 dolari pe metru pătrat pe teren. Pe an! Vorbim de zona Cazino din Mamaia”, spune acesta.

Unele din aceste contracte au fost încheiate în anii 2000. Multe dintre ele expiră în 2022, dar altele de-abia în 2040.

Un alt exemplu este un hipermaket din piața Dragoslavelor, cartierul Faleză Nord. Terenul este al RAEDPP, iar aceasta primește 85 de dolari pe lună.

Altul este fostul WC din parcul Tomis II, unde s-a construit o cafenea. WC-ul nu mai funcționează, iar regia primește 200 de euro pe lună pentru un spațiu care se închiriază, pe piața liberă, cu sume cuprinse între 1.500 și 2.000 de euro, conform estimării directorului RAEDPP.

O altă problemă a fost întâlnită la parcul auto. „Avem mașini ale foștilor directori care au consumat 250 de litri de motorină pe lună”, spune Teo Hira. Este vorba despre Dacii Duster care „nu prea aveau nici foi de parcurs”. Acesta a precizat că, de trei săptămâni de când conduce o mașină de serviciu, nu a reușit că consume un plin.

Emisiunea poate fi urmărită în întregime mai jos.

Vă recomandăm și:

RAEDPP Constanța închiriază mașinile foștilor directori


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Teo Hira, director RAEDPP Constanța: „Avem de-a face cu atributele unui stat mafiot”. Ce exemple a dat

  1. Daca vroia cu adevarat, muta sediul in 48 de ore de la preluarea functiei. Probabil asteapta sa construiasca un sediu nou. Stiti, proiectarea, avizele, licitatia de executie cu tot cu contestatii, etc. Un mandat nu cred ca va fi suficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAEDPP Constanța închiriază mașinile foștilor directori

sâm feb. 20 , 2021
RAEDPP Constanța scoate la închiriere fostele mașini ale directorilor, a anunțat Teo Hira, directorul regiei. Este vorba despre Dacii Duster, care au circa un an vechime. Prețul cu care se pot închiria este de 110 lei pe zi. Un preț bun, în comparație cu ofertele firmelor specializate în închirierea mașinilor, […]
dacia duster

V-ar putea interesa și: