Teo Hira, directorul RAEDPP, merge pe drumul deschis de Decebal Făgădău

„Orice drum lung începe cu primul pas”, scrie azi, pe Facebook, Teo Hira, directorul RAEDPP Constanța. Se referea la faptul că vrea să instaleze camere de luat vederi în cartierul Henri Coandă. Ce nu ne-a spus este că drumul acesta a fost deschis de fostul primar, Decebal Făgădău, care anunțase instalarea unui sistem de supraveghere video în cartier încă din 2017 și care îl prinsese în buget în 2020.

Evident, nu este rău că acest proiect a fost preluat și de actuala administrație, dimpotrivă. De altfel, nu este singurul.

Iată ce spune Teo Hira pe Facebook, platforma preferată (și, uneori, unică) prin care comunică echipa Chițac, pe care o suspectăm că a cumpărat acțiuni la compania lui Mark Zuckerberg.

Citește și: Chițac, Cocargeanu, Rusu, Ovanesian et. co., competiție de PR pe persoană fizică. Primăria Constanța, un mijloc, nu un scop

„Încă din campania electorală, prin programul de guvernare locală al domnului primar Vergil Chițac , dar și ca simplu constănțean, am semnalat problema pe care o reprezintă cartierul “Henri Coandă”. Odată cu preluarea conducerii RAEDPP Constanța, am ocazia să pornesc transformarea acestui loc dintr-un “leagăn al infracționalității” , așa cum este privit azi, într-un cartier cu adevarat social, un ajutor pentru orice persoană de bună credință, aflată într-o perioadă grea a vietii.

In cursul zilei de ieri, m-am deplasat într-o vizită de lucru si le-am transmis locuitorilor din campusul “Henri Coandă “ că scaderea infractionalității este un obiectiv prioritar pentru noua administrație . Astfel, în acest cartier, vom monta un sistem de supraveghere si monitorizare video complex (297 camere video împărțite în 33 subsisteme) pentru a preveni si stopa eventualele infracțiuni ce pot fi săvârșite. Ca obiective secundare, vom urmări curațenia campusului și a locuințelor , cât și repartizarea acestora corect, pe criterii legale si transparente . Aveți încredere!”

Citește și: Vergil Chițac, primar de 100 de zile. Bile albe, bile negre

Sură foto: arhivă Constanța 100%, Facebook


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Teo Hira, directorul RAEDPP, merge pe drumul deschis de Decebal Făgădău

  1. Păi dacă ăștia noi nu au nici un fel de idei, eu propun să-l aducă pe Făgădău înapoi, poate le mai dau niște idei. Și apropo de străzile la stadiu de pământ când vă apucați, ați început cu Palazu Mare, cu Constanța ați terminat, nu e posibil ca pentru o stradă de 800 de metrii să așteptăm 26 de ani!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Centrul Constanței a rămas fără căldură și apă caldă

lun feb. 8 , 2021
Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe strada Traian din municipiul Constanța, nu se pot asigura deocamdată serviciile de termoficare în zona Centru, a anunțat RADET. Echipele de intervenție ale regiei Constanța au început lucrările de eliminare a avariei. Se estimează reînceperea furnizării energiei termice în […]
radet constanța

V-ar putea interesa și: