Teo Hira, RAEDPP: Poliția Locală va patrula non-stop în Henri Coandă. Se montează 297 de camere de supraveghere

Teo Hira, directorul RAEDPP, a anunțat o serie de măsuri menite să reducă gradul de infracționalitate din zona campusului social Henri Coandă.

Prima măsură este montarea unor camere de luat vederi, a precizat acesta în emisiunea Realitatea locală, la Dobrogea TV.

„La acest moment suntem în implementarea proiectului de montare a camerelor de supraveghere. Vor fi 297 de camere împărțite în 33 de subsisteme de supraveghere, care la rândul lor vor fi conectate la un centru de comandă și monitorizare, care, la rândul lui, va fi conectat și la dispeceratul de poliție locală, și la dispeceratul de poliție națională, la secția 2.”, a declarat șeful RAEDPP.

Sistemul va ajuta, spune el, la rezolvarea uneia dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă RAEDPP Constanța: depistarea problemelor care stau abuziv acolo.

„La accederea în apartamentul sau garsoniera respectivă avem o familie cu doi părinți și doi copii, dar ulterior apar patru adulți și șase copii. Asta e marea noastră problemă: depistarea abuzivilor. Sistemul aceste de supraveghere ne va folosi foarte mult”, a mai spus.

Un alt obiectiv la care vor ajuta camerele de luat vederi este păstrarea curățeniei.

Sistemul va fi operativ până pe 1 iunie.

„Acest cartier s-a transformat din păcat, și o spun cu ghilimele, într-un „leagăn al infracționalității”. Așa este văzut acest cartier la acest moment. Noi ne dorim să eradicăm tot ce însemnă infracționalitate. Ne va sprijini acest sistem de supraveghere, dar și Poliția Locală, care va patrula non-stop în acel cartier. Zi și noapte.”, a mai spus Teo Hira.

Acesta a precizat că apariție cartierului i-a afectat financiar negativ pe oamenii care stăteau în blocurile de lângă.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos:

anunt polaris

Articole recente

RSS Constanța Financiară

accident accident mortal agigea amenzi angajari apa avarie cernavoda cmsn confort urban consiliul judetean constanta constanta constanța coronavirus covid decebal fagadau deces delfinariu eforie feature horia constantinescu incendiu incidenta klaus iohannis litoral mamaia mangalia medgidia navodari ovidiu parcare pnl polaris politia locala politie primaria constanta psd RADET raja romania spital ucraina usr vaccin vergil chitac

Cum ne găsiți

Pentru orice fel de informații, întrebări sau propuneri, ne puteți găsi la adresa: contact@ct100.ro

De asemenea, ne puteți contacta pe Facebook:

https://www.facebook.com/Constanta100

Telefon redacție: 0751.481.012