Terapia-șoc a administrației Chițac. Cele mai importante 10 realizări ale primelor 6 luni de mandat

Momentul învestirii: 30 octombrie 2020

Primarul Constanței anunța, în campania electorală, o terapie șoc, adică măsuri pe care le va lua în primele 3 – 6 luni pentru a trezi la viață orașul după 20 de ani de guvernare PSD.

Alături de edil au stat și stau echipa adusă în primărie, dar și consilierii PNL și ai USR PLUS, care conduc practic orașul.

Mai jos puteți citi cele mai importante realizări din această perioadă ale acestora.

  1. Un regulament nou al parcărilor, care păstrează ce era prost și discriminatoriu în vechiul regulament și, în plus, aduce prețuri mai mari decât în cele mai bogate țări din Europa.

Am lăsat spații goale pentru că nu am identificat alte realizări. Dacă sunt, în opinia voastră, le puteți lăsa în comentarii.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

4 comentarii

  • 0 (ZERO) !

  • Ne-au scapat de PSD pentru 4 ani, singurul “beneficiu”. Toata viata am fost contra PSD, dar sa mor daca nu votez PSD data viitoare. Pai n-avea dreptate mama? :))

  • dan t. coman

    Ați uitat faptul ca a dus roata panoramică la fier vechi.

  • se pare ca a gonit clientela psd=ista a primariei si nu pare sa o fi inlocuit-o cu cea pnl-ista Asta e f f important caci asa s-au mincat multi bani de catre gasca lui mazare Parca nu demult enumeram cu totii abuzurile administratiei psd

Leave a Reply

Your email address will not be published.