Terasă plină de gândaci în centrul vechi, mândria Constanței

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor au ajuns astăzi în control la o terasă din centrul vechi al municipiului Constanța, în zona galeriilor Voiculescu.

Au găsit aici o terasă plină de mizerie, unde colcăiau gândacii.

În urma controalelor, terasa Don Goe, care are și shawormeria Helal, și terasa Vraja Mării de pe plaja Modern vor fi, cel mai probabil, închise.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dănuț Căpățână, fostul manager al Spitalului Județean Constanța, scapă cu numai 6 ani și 8 luni de închisoare

mie iul. 5 , 2017
Dănuț Căpățână, fost manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, susținut de Nicușor Constantinescu și de PSD, a fost condamnat definitiv la 6 ani și 8 luni de închisoare, după ce prima instanță, Tribunalul București, în condamnase la 13 ani și 4 luni. Fostul manager a fost trimis în […]

V-ar putea interesa și: