Termenul de plată a impozitului pe clădiri, pe teren şi pe mijloacele de transport va fi amânat

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, anunţă, vineri, prorogarea primului termen de plată a impozitului pe clădiri, pe teren şi pe mijloacele de transport, de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020.

Tot până la termenul respectiv vor beneficia de bonificaţie cei care plătesc integral, deciziile urmând a fi adoptate în prima şedinţă de Guvern.

„Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, în contextul riscului de răspândire a epidemiei cu COVID-19, se prorogă primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020. De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de bonificaţia stabilită de Consiliul Local”, a anunţat, vineri, pe Facebook, Florin Cîţu.

Potrivit acestuia, aceste modificări urmează să fie reglementate prin Ordonanţă de Urgenţă în prima şedinţă de Guvern.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Restaurantul Marco Polo își suspendă activitatea pentru securitatea clienților

Fri Mar 13 , 2020
Restaurantul Marco Polo din Constanța – unul din cele mai căutate și apreciate din Constanța – își suspendă activitate, începând cu data de 14 martie 2020. „Pentru securitatea dumneavoastră, cu părere de rău vă anunțăm că datorită creșterii numărului de persoane infectate cu Covid-19 în Constanța, am decis să suspendăm […]