Termoficare Constanța SRL angajează. Ce beneficii oferă

Termoficare Constanța SRL (fostul RADET) firmă care a cerut împrumut câteva zeci de milioane de lei de la primărie, din bani publici, pentru a supraviețui, face angajări și acordă o sumedenie de beneficii: prime de sărbători, ajutor bănesc pentru evenimente deosebite, zile libere pentru evenimente deosebite și Ziua energeticianului, decontarea transportului, bonuri de masă.

Termoficare angajează personal pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:

1 – referent de specialitate în cadrul Biroului IT (constituie avantaj studii superioare în domeniu, precum și experiență în domeniu IT),

2  – referent de specialitate în cadrul Biroului Urmărire Debitori (studii superioare economice),

3 –  referent de specialitate în cadrul Biroului Financiar (studii superioare economice),

4 –  conducător auto (categoria B și C, experiență în domeniu minim 1 an),

5 – deservent utilaj (buldoexcavatorist),

6 – sudor (electric și/sau autogen) pentru lucrări de reparații rețea termoficare,

7 – montator subansamble (lăcătuș mecanic, electromecanic, similar),

8 – cititor contoare energie termică (instruire și calificare la locul de muncă),

9 – lăcătuș întreținere și reparații instalații,

10 – instalator,

11 – zidar,

12 – picamerist,

13 – operator rețea transport energie termică (post compatibil cu calificarea de lăcătuș mecanic, instalator sanitar și/sau termic),

14 – operator punct termic (instruire și calificare la locul de muncă).

Recomandare: Se caută ingineri și macaragii, se oferă 7.000 de lei în mână

Angajările se fac în limita posturilor disponibile, după susținerea interviului/interviu și probă de lucru.

„Angajatorul asigură pachet salarial atractiv (salariul de bază lunar, tichete de masă în valoare de 30 lei/zi lucrată, decontarea în limita a 200 lei lunar a cheltuielilor cu transportul la locul de muncă și de la locul de muncă la domiciliu, pentru salariații societății care nu domiciliază sau nu au reședința în municipiul Constanța, prime de sărbători, ajutor bănesc pentru evenimente deosebite, zile libere pentru evenimente deosebite și Ziua energeticianului – 20 iulie) echipament de lucru/protecție și condiții sigure de lucru.”, se arată în anunțul companiei.

Cine dorește poate depune prin email la adresa office@termoficare-constanta.ro  sau la sediul societății din strada Badea Cârțan nr.14 A, registratură, parter, următoarele înscrisuri:

– cerere de angajare (care va conține date de identificare, adresa de corespondență și nr. telefon pentru contact),

– copie carte identitate,

– copie documente care atestă pregătirea profesională, diplome, (dovada calificării).

Interviurile vor fi susținute la sediul societății TERMOFICARE CONSTANȚA SRL din strada Badea Cârțan nr. 14A, la o dată ce vă va fi comunicată după verificarea documentațiilor depuse, iar probele de lucru fi susținute la punctul de lucru din Constanța, strada Interioară nr. 4, în cadrul Secției Reparații.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un băiat de 17 ani, depistat de polițiștii de frontieră în timp ce conducea un autoturism

mie mart. 29 , 2023
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, între localitățile Văleni și Cetatea, un minor fără permis de conducere la volanul unui autoturism. În data de 29.03.2023, în jurul ore 00:30 polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa au oprit pentru control, pe D.C. 33, […]

V-ar putea interesa și: