Termoficare SRL se pregătește să furnizeze căldură. Încep probele la rece

Termoficare Constanța SRL (fostul RADET) a anunțat vineri consumatorii racordați la sistemul municipal de termoficare că, începând cu data de 03.10.2022, va demara procedura tehnologică de umplere a instalațiilor proprii de încălzire în vederea efectuării probelor la rece.

Reprezentanții firmei roagă abonații (asociații de proprietari, unități de învățământ, societăți comerciale, etc.) să își verifice starea instalațiilor proprii pentru a preveni eventualele inundații accidentale.

„Menționăm că încărcarea instalațiilor și probele la rece se vor desfășura progresiv, pe durata cuprinsă între 03.10.20222 și data începerii furnizării căldurii în municipiul Constanța.”, au mai spus.

V-ar putea interesa și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Oil Terminal cochetează cu piața imobiliară. Are un teren de 38 de hectare și caută investitori

Fri Sep 30 , 2022
Oil Terminal are în plan proiecte de dezvoltare, respectiv de diversificare a serviciilor și este în căutare de investitori în vederea constituirii unor parteneriate pentru implementarea acestora. Se gândește inclusiv la construirea unui cartier rezidențial. În baza strategiei proprii de dezvoltare, Oil Terminal a început construcția unui rezervor de capacitate […]