Test: numărați semnele de circulație

O stradă din Constanța a fost dotată, de mult timp, cu un număr impresionant de semne de circulație.

Pe aproape fiecare stâlp este unul acre indică fie că strada are sens unic, fie că se poate face dreapta, că parcarea este interzisă, că urmează o trecere de pietoni, că limita de viteză este de 30 de kilometri pe oră.

„Numărați semnele, dacă puteți.”, ne-a spus un șofer. „Veți vedea că, dacă sunteți atenți la toate, aproape că nu mai puteți să vă uitați la șosea.”, a completat acesta.

Strada cu pricina este Mihai Viteazu și se află în zona centrală a Constanței. Aveți imagini mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 comentarii la “Test: numărați semnele de circulație

  1. Toate strazile cu sens unic au devenit producatoare de indicatoare. Cat mai multe. Asta a fost miza sensurilor unice. Indicatoare si tevile pe care sunt montate.
    Ar fi interesant ca ct. 100 sa faca o ancheta jurnalistica si sa vada a cui e firma care produce/distribuie/monteaza indicatoarele.
    Bonus. Vopsirea integrala a pistelor pentru biciclete.

      1. Gata? V ati reales pentru 4 ani si ati prins tupeu? V ati facut aroganti? Poate si o reveni DNA sa va mai adune unul cate unul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Microrezervația din Constanța, un refugiu al biodiversității în mijlocul orașului

joi oct. 31 , 2024
Situată în inima Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, microrezervația este un spațiu de refugiu pentru fauna sălbatică și un loc de recreere pentru vizitatori. Întinsă pe o suprafață de câteva hectare, microrezervația își propune să ofere un mediu cât mai apropiat de cel natural pentru animalele aflate […]

V-ar putea interesa și: