Tichetele RATC Constanța sunt valabile și pe CT BUS

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

CT BUS S.A. anunță publicul călător, că tichetele de călătorie inscripționate cu sigla RATC sunt valabile până la lichidarea stocului existent.

„Călătorii care au achiziționat astfel de tichete le pot utiliza pe perioadă nedeterminată.”, au precizat reprezentanții instituției, printr-un comunicat de presă.

Reamintim că, începând din 1 noiembrie 2019 Regia Autonomă Transport în Comun Constanța a devenit CT Bus S.A., prin schimbarea formei juridice din regie autonomă în societate pe acțiuni.

„Este o schimbare radicală în ceea ce privește sistemul de mobilitate din Constanța și, poate pe viitor, și pe Zona Metropolitană.  Proiectele noastre vizează reguli de calitate în transportul public, o mai bună administrare a flotei de autobuze, mergem și către partea de E-ticketing, o nevoie reală”.

Bogdan Niță, directorul CT BUS S.A.

Prin transformarea în societate pe acţiuni se asigură condiţiile pentru o funcţionare eficientă, economică, în concordanță totală cu prevederile comunitare din domeniul serviciilor de transport public de persoane.

 CT Bus își propune să devină o companie modernă de transport, cu rol determinant în ceea ce privește dezvoltarea mobilității cetățenilor municipiului Constanța și nu numai.

Scopul principal îl constituie realizarea unui sistem de transport eficient, integrat, durabil și sigur, care să promoveze dezvoltarea economică, socială și teritorială și care să asigure o bună calitate a vieții în municipiul Constanța.

Pe 10 octombrie 2018 Consiliul Local al municipiului Constanța a decis reorganizarea RATC prin transformarea în societate pe acțiuni cu denumirea CT BUS SA. După obținerea tuturor avizelor și aprobărilor, inclusiv din partea Consiliului Concurenței, în ședința extraordinară a Consiliului Local din 14 octombrie 2019 s-a aprobat delegarea gestiunii serviciului public de transport persoane către CT BUS SA și atribuirea prin concesiune a contractului de delegare.

Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.