Tinere talente din Medgidia. Ce premii au obținut elevele claselor de canto

Luna martie a adus noi premii pentru cei mai talentați elevi ai claselor de canto din municipiul Medgidia.

Prin participarea la Festivalul Național și Internațional de Muzica Vocală și Instrumentală „Armonii de primăvară”, din data de 04 martie 2023, desfășurat la București, eleva Antonia Maria Cazan a obținut Premiul I atât la secțiunea Folclor cât și la secțiunea „Pop Românesc”. Totodată, în perioada 10 – 20 martie 2023, tânăra cântăreață, ghidată de instructor Stela Trifan, a obținut calificarea în semifinala concursului „Mihai Trăistariu caută o vedetă”

În aceeași perioadă, David Alina Geanina, cursantă a Centrului Cultural „Theodor T. Burada Constanța, filiala Medgidia”, instructor Mititelu Daniel, a participat pe data de 25 martie 2023, la Festivalul de Interpretare Vocală și Instrumentală „FLORI DE DOR – PRIMĂVARA CÂNTECELOR NOASTRE” – Galați. Aceasta a obținut Premiul l la secțiunea Muzică populară și Trofeul Categoriei la secțiunea „POP Românesc”.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevii Liceului „Nicolae Bălcescu” din Medgidia participă în Italia și Croația la activități privind combaterea schimbărilor climatice

joi mart. 30 , 2023
Un număr de 18 elevi ai Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia însoțiți de 4 profesori, participă în această săptămână la activități de învățare în Italia și Croația în cadrul programului Erasmus+ Educație Școlară. Activitățile din mobilitățile de învățare ating subiecte precum educația în materie de dezvoltare sustenabilă, economia circulară, […]

V-ar putea interesa și: