Tineri din Vama Veche, dați pe mâna Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, după ce jandarmii i-au prins cu jointuri

Jandarmii au surprins în Vama Veche, șapte persoane care aveau asupra lor peste 12 grame de fragmente vegetale de culoare verde cu miros înţepător și trei grindere metalice pentru mărunțit substanță vegetală.

În data de 09 iulie a.c., ora 14.30 jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiunea de menținere și asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, au observat trei tineri care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).

„La vederea echipajului, aceștia au devenit agitați, au aruncat pe jos jointurile și s-au îndreptat către autoturism. Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar și al mașinii. Asupra acestora, în buzunarele pantalonilor și în mașină, jandarmii au mai găsit peste 10 grame  de fragmente vegetale de culoare verde cu miros înţepător și trei grindere metalice pentru mărunțirea substanței. Cei trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, au declarat că sunt consumatori și că ocazional mai și vând substanțe halucinogene…”, au transmis reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

Câteva ore mai târziu, jandarmii au mai depistat în accesași localitate, alți patru tineri care  aveau asupra lor substanță vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri ambalată în folie de hârtie.

Persoanele au fost conduse la sediul  Poliției Vama Veche pentru întocmirea actelor de constatare și substanța cu fragmentele vegetale și grinderele metalice găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa  în vederea continuării cercetărilor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Echipa Constanța, Capitala Tineretului din România organizează „cel mai cool event al începutului de an”

sâm iul. 10 , 2021
Anul acesta, Constanța este Capitala Tineretului din România. Echipa care s-a ocupat de proiect a anunțat că organizează „cel mai cool event al începutului de an”. „Vă așteptăm sâmbătă, 17 iulie a.c., în Portul Turistic Tomis să ne distrăm cum se cuvine și să ne cunoaștem, dacă nu am făcut-o […]
constanta-capitala-tineretului

V-ar putea interesa și: