Tineri din Vama Veche, dați pe mâna Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, după ce jandarmii i-au prins cu jointuri

Jandarmii au surprins în Vama Veche, șapte persoane care aveau asupra lor peste 12 grame de fragmente vegetale de culoare verde cu miros înţepător și trei grindere metalice pentru mărunțit substanță vegetală.

În data de 09 iulie a.c., ora 14.30 jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiunea de menținere și asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, au observat trei tineri care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).

„La vederea echipajului, aceștia au devenit agitați, au aruncat pe jos jointurile și s-au îndreptat către autoturism. Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar și al mașinii. Asupra acestora, în buzunarele pantalonilor și în mașină, jandarmii au mai găsit peste 10 grame  de fragmente vegetale de culoare verde cu miros înţepător și trei grindere metalice pentru mărunțirea substanței. Cei trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, au declarat că sunt consumatori și că ocazional mai și vând substanțe halucinogene…”, au transmis reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

Câteva ore mai târziu, jandarmii au mai depistat în accesași localitate, alți patru tineri care  aveau asupra lor substanță vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri ambalată în folie de hârtie.

Persoanele au fost conduse la sediul  Poliției Vama Veche pentru întocmirea actelor de constatare și substanța cu fragmentele vegetale și grinderele metalice găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa  în vederea continuării cercetărilor.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.