Tinerii care își caută un loc de muncă primesc o șansă de la GSP Training

Tinerii își găsesc din ce în ce mai greu un loc de muncă, în special cei din mediul rural. Din cauza veniturilor reduse sau a lipsei de educație, mulți nu reușesc să se integreze pe piața muncii. O șansă le este oferită de GSP Training SRL si Ioanida Turism SRL care organizează cursuri de calificare profesională pentru cei cu vârste cuprinse între 16 și 29 de ani.

Aceștia vor participa la diferite programe de formare profesională, vor beneficia de consiliere și vor fi ajutați să-și găsească un job potrivit.

„GSP Training oferă cursuri de antreprenoriat tinerilor între 16 și 29 de ani, plus o subvenție din partea Uniunii Europene de 25.000 de euro pentru cele mai bune 37 de proiecte la finalizarea cursului”, a declarat Florin Gheba, expert antreprenoriat proiect „Cursuri NEETs”.

Tinerii care își caută un loc de muncă primesc o șansă de la GSP Training

Pe lângă programul de antreprenoriat, în cadrul proiectului, tinerii au la dispoziție o paletă largă de cursuri de calificare în diferite profesii și inclusiv pot desfășura și partea practică.

„Proiectul oferă un spectru destul de larg de cursuri printre care se numără și cele tehnice. Avem cursuri de sudori electric, lăcătuș mecanic, timonier, electrician nave dar și cursuri cu profil non-tehnic: animator, lucrător comercial, administrator pensiune turistică și multe altele”, a declarat Atena Ciucă, responsabil formare proiect „Cursuri NEETs”.

Tinerii care își caută un loc de muncă primesc o șansă de la GSP Training

Tinerii interesați pot suna la numerele de telefon 0725.402.822 sau 0725.402.552 și vor primi toate detaliile necesare înscrierii. Proiectul are o valoare de 4 milioane de euro. Printre parteneri se numără și cea mai mare companie furnizoare de servicii integrate offshore pentru industria de petrol și gaze, GSP și Ioanida Turism.

Pagina de Facebook a proiectului poartă numele: Proiect ”Integrarea socială și profesională a tinerilor NEETs”.

Formularul de înscriere poate fi completat AICI.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Județul Constanța și-a dublat capacitatea de cazare pentru refugiați. Lista spațiilor disponibile

vin mart. 18 , 2022
Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a convocat, pe 18 martie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în vederea votării hotărârilor nr. 22 și 23. Prima prevede actualizarea locațiilor temporare pentru cazarea pe teritoriul județului Constanța a cetățenilor străini sau apatrizilor aflați în situații deosebite, proveniți din zona conflictului armat din […]
refugiati-ucraina-comuna-gradina-constanta

V-ar putea interesa și: