Tinerii PMP au trecut la PNL

costin avatafului
Costin Avătafului, pe vremea când se afla în PMP (foto: Facebook)

Membrii biroului județean și municipal ai Organizației de Tineret Constanța a Mișcării Populare, împreună cu președinții Costin Avătavului și Marius Tulică, s-au înscris astăzi, 05 noiembrie a.c., în Organizația Județeană Constanța a Tineretului Național Liberal. „A fost o decizie grea pentru noi, dar este o decizie luată împreună cu colegii mei, în unanimitate, şi considerăm că este cel mai bun pas pentru viitorul nostru. Ne dorim ca, împreună, să ne unim forţele şi să consolidăm dreapta pe scena politică locală şi să susţinem candidatul PNL la alegerile locale din 2016”, a declarat fostul preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret a Mişcării Populare, Costin Avătavului.

De asemenea, copreședintele TNL Constanța, Bogdan Bola, a afirmat că „Suntem onorați că acești tineri au ales să se alăture organizației noastre. Suntem convinși că împreună vom realiza mai multe lucruri bune pentru Constanța și vom dovedi că tinerii reprezintă o forță în politica locală”.

La rândul său, copreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, le-a urat bun venit noilor membri ai PNL Constanţa. „M-am bucurat că doriţi să faceţi acest pas. Sper să construiţi împreună o echipă foarte puternică de tineret şi să consolidaţi dreapta constănţeană şi să o aduceţi în administraţia publică locală”, a menţionat copreşedintele PNL Constanţa.

La eveniment au fost prezenți copreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, secretarul general al PNL Constanța Septimiu Bourceanu, copreședintele TNL Constanța Bogdan Bola și copreședintele Organizației municipale TNL Constanța, Cristina Văsii.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Stații de epurare noi = beneficii economice și ecologice

Fri Nov 6 , 2015
Marea Neagră mai curată, specii noi de pești și mai mulți turiști, acestea sunt beneficiile unor stații de epurare performante. Pentru a avea astfel de stații, SC RAJA SA Constanţa participă, în calitate de partener, la proiectul intitulat „Strategia de îmbunătăţire continuă a eficienţei staţiilor de epurare a apelor reziduale […]