TINIMTEX, ediția de toamnă – numărul expozanților, în scădere DRASTICĂ

tinimtex

TINIMTEX, târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, atrage din ce în ce mai puțin expozanți.

Mai puțini expozanți înseamnă și mai puțini clienți, desigur.

Pentru ediția din acest an, care a început pe 21 noiembrie, organizatorii au anunțat prezența a circa 100 de firme. Numărul nu a fost comunicat exact.

În 2016, potrivit comunicatelor de presă trimise de CCINA, tot la ediția din noiembrie, au participat circa 130 de firme, iar în 2014 erau peste 150 de firme. Așadar, vorbim despre o scădere  de circa o treime a numărului de firme expozante în numai 4 ani.

Motivele pot fi intuite, dar cel mai probabil este faptul că majoritatea constănțenilor nu sunt mulțumiți de produsele și prețurile furnizate. Mai mult, dacă ai achiziționat ceva și nu observi într-o zi sau două că produsul are o problemă, este imposibil să fie reparat sau înlocuit pe garanție. Dacă ai noroc, firma va veni la alte târguri, dacă nu, rămâi cu paguba.

CCINA nu face public numărul persoanelor care trec pragul târgului, lucru destul de dificil, pentru că intrarea este gratuită. A găsit în schimb o găselniță în prezentare.

„Din punct de vedere al clienţilor finali, evenimentul este destinat, în general, consumatorilor cu vârste cuprinse între 18 – 60 de ani, la nivelul judeţului înregistrându-se un procent de peste 70% populaţie urbană (mai mult de 470.000 de locuitori), Constanţa fiind, dupa capitala, oraşul cu cea mai mare putere de cumpărare din ţară.”, spun reprezentanții CCINA.

Așadar, ni se spune câți locuitori are județul, nu și câți din aceștia vin.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Antrenamente interactive la Delfinariu

mie nov. 21 , 2018
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, vă invită, de luni până vineri, sesiuni interactive de antrenamente cu delfinii. Este o nouă abordare a relației cu publicul vizitator, spune directorul CMSN, Adrian Bîlbă. Antrenamentele interactive au loc în fiecare zi de luni până vineri, la orele 11 și 15. Astfel […]

V-ar putea interesa și: