Tinu Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor S.A., invitatul jurnalistului Cristian Hagi în emisiunea „Punctul pe i”, la Tomis TV

Cumpărătorii din Constanța (și nu numai) sunt din ce în ce mai pretențioși. Nu mai vor simple apartamente, ci ansambluri rezidențiale bine construite, în care să aibă și locuri de parcare, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, o grădiniță, etc. Asta înseamnă standarde moderne de locuit.

În Constanța, una din companiile care oferă acest lucru este Impact Developer & Contractor S.A., care construiește cartierul Boreal. Detalii despre investiție, preferințele imobiliare ale constănțenilor, dar și despre cum vor evolua prețurile, a oferit CEO-ul companiei, Tinu Sebeșanu, în emisiunea „Punctul pe i”, moderată de jurnalistul Cristian Hagi.

Veți afla și de ce AZI este cel mai potrivit moment pentru a vă cumpăra o locuință.

Emisiunea va putea fi urmărită începând de mați, 19 aprilie, ora 18.00, pe paginile de Facebook și de YouTube ale Tomis TV, dar va fi publicată și pe site-ul Constanța 100%.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Primăria Constanța caută recenzori. Cu cât sunt plătiți

Mon Apr 18 , 2022
Primăria Municipiului Constanța încheie contracte de prestări servicii pentru recenzorii care vor realiza colectarea datelor Recensământului populației și locuințelor din municipiul Constanța. Perioada de contractare a serviciilor:                    •        Participarea la instruirea organizată de UJIR la o data comunicată ulterior; •        Colectarea datelor în teren: – recenzarea prin efectuare interviu de […]
bani

V-ar putea interesa și: