VIDEO Titus Dobre se leapădă de Decebal Făgădău

Decebal Făgădău și Mircea Titus Dobre, umăr la umăr, pe vremea când amândoi erau sub umbrela PSD
Decebal Făgădău și Mircea Titus Dobre, umăr la umăr, pe vremea când amândoi erau sub umbrela PSD

Pe la sfârșitul lui ianuarie, Victor Ponta făcea o declarație care tulbura liniștea din PSD Constanța, un partid de altfel liniștit, poate chiar prea liniștit, cel puțin dacă privim din afară.

A lăsat să se înțeleagă faptul că primarul Constanței, Decebal Făgădău, o va susține pe Corina Crețu la europarlamentare. Corina Crețu, fost PSD, care va candida din partea partidului Pro România.

Afirmația lui Ponta nu era chiar imposibil de crezut, pentru că gurile rele vorbeau despre anumite neînțelegeri între Decebal Făgădău și Felix Stroe, șeful PSD Constanța. Dacă ne uităm în trecut, vedem o relație apropiată între Decebal Făgădău și familia Dobre. Mircea Dobre, tatăl lui Titus, a fost numit chiar viceprimar de Decebal Făgădău, în ciuda faptului că, în cei 15 ani cât a fost consilier local, nu s-a distins prin merite deosebite. A fost o „decizie politică și asumată”, a spus atunci edilul. Detalii AICI. Mai mult, Titus Dobre l-a împrumutat cu 300.000 de euro unul din actualii viceprimari ai lui Făgădău, Dumitru Babu. La un moment dat, primarul a schimbat Skoda pe care o avea de la muncă pe un BMW înmatriculat pe un SRL care aparține fratelui lui Dumitru Babu. Toate acestea demonstrează că nu era imposibil ca între foștii colegi de partid Făgădău și Dobre să existe o astfel de înțelegere. Adăugați că primarul nu poate părăsi partidul cu care a câștigat alegerile, pentru că își pierde mandatul.

Declarațiile lui Ponta au fost însă contracarate imediat de către Felix Stroe, care a spus răspicat că Decebal Făgădău nu va pleca din PSD, și de însuși Decebal Făgădău. „Chit că se întâmplă ceva rău, rămân ultimul, să sting lumina”, a afirmat acesta din urmă.

Într-o conferință de presă susținută la sediul Pro România, vineri, l-am întrebat de Titus Dobre care este relația cu PSD și cu Decebal Făgădău. Răspunsul acestuia a fost tranșant și în puteți vedea în clipul de mai jos.

„PSD Constanța este competitorul nostru politic. Pro România va avea listă de consilieri județeni, va avea candidat la funcția de primar al municipiului Constanța și în toate localitățile. Avem aproximativ 75-80% din localități acoperite cu organizații locale. Decebal Făgădău este membru al PSD. Nu există niciun fel de discuție cu Decebal Făgădău vizavi de trecerea la Pro România. Toate aceste zvonuri, nu știu cum să le zic, șușanele, sunt false”.

Mircea Titus Dobre, deputat Pro România

Dacă sunt „zvonuri” sau „șușanele”, judecați voi.

Precizare: verbul „a se lepăda” folosit în titlu este folosit cu înțelesul său din DEX, la tranzitiv: „a lăsa ceva din mână”.

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Valentin Vrabie se va înscrie în Pro România, anunță liderii partidului

vin mart. 1 , 2019
Valentin Vrabie se va înscrie în Pro România cât de curând, a anunțat, vineri, deputatul Mircea Banias, în timpul unei conferințe de presă. „Avem o înțelegere cu primarul Valentin Vrabie și cel mai probabil acesta se va alătura proiectului Pro România pentru alegerile din 2020.”, a spus deputatul Mircea Banias. […]

V-ar putea interesa și: