Toalete amplasate la doi pași de locul de joacă

Copiii și părinții care locuiesc în zona Casei de Cultură din Constanța au avut parte de o surpriză. Azi, 10 iunie, două toalete ecologie au fost amplasate la doi pași de locul de joacă, chiar peste drum de Colegiul de Artă Regina Maria.

Chiar dacă este o veste bună pentru cei care nu aveau unde să-și facă nevoile, locul ales a creat și unele nemulțumiri.

„Este prea aproape de locul de joacă. Oricât de ecologice ar fi, sunt sigur că o să miroasă urât. Este și vizavi de școală. Chiar nu găseau alt loc?”, ne-a spus un localnic.

E drept, oficial locul de joacă este închis. Cel puțin asta spune un panou amplasat acolo. Asta nu-i împiedică însă pe părinți și copii să-l folosească.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

  • Atentie firma constructoare mentioneaza ca aceste toalete sunt confectionate din materiale ecologice ! Sunt destinate numai santierelor de constructii si evenimentelor publice ,Scurt .Este interzisa amplasarea lor in locuri fixe . Europa respecta aceste indicatii tehnice cu exceptia romaniei.Mafiotii tarii noastre au reusit sa convinga analfabetii functionali ca acestea ar fi ecologice si au obtinut avize pentru folosirea lor prin parcurile UNOR orase (unde mafia conduce).Sunt calcate in picioare Legile si nimeni nu infunda puscaria ptr.facilitarea cresterii morbiditatii prin boli transmisibile ca :virusurile hepatitei A si E ,salmonella,escheridia coli,staphylococcus si enteroc.occus .

Leave a Reply

Your email address will not be published.