Toamna începe cu temperaturi de vară

vreme meteo

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza până pe 16 septembrie.

În Dobrogea, începând cu 4 septembrie, temperaturile vor scădea ușor și se vor situa în perioada 5-9 septembrie la o medie de 26 – 27 de grade. În restul intervalului regimul termic nu se va modifica semnificativ, maximele urmând a atinge o medie în jurul a 25 de grade.

Temperaturile nocturne vor avea o tendință de scădere ușoară și treptată de-a lungul celor două săptămâni, în medie, de la 20 până la 16 grade, în ultimele nopți. Ploi slabe, trecătoare, vor fi în zilele de 5 și 6 septembrie, dar posibil și în perioada 11- 14 septembrie.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Turist român, dispărut în TURCIA

Mon Sep 3 , 2018
Salvatore Popescu de 51 de ani, din Ploiesti, a disparut din data de 30 august 2018 , in jurul orei 13.30, de la intrarea interioara a Palatului Topkapi din Istanbul, Turcia. Acesta se afla impreuna cu sotia si fiica sa, cu un grup organizat de turisti romani care a plecat […]